Xiaomi Mi Note Pro vanaf 12 mei eindelijk te koop

Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi kondigde in januari dit jaar de Xiaomi Mi Note en Xiaomi Mi Note Pro aan. De eerstgenoemde ging al vrij snel in de verkoop, de andere telefoon liet op zich wachten. Xiaomi heeft afgelopen woensdag bekend gemaakt dat het de Mi Note Pro 12 mei zal gaan verkopen in China. Er zijn wel wat specificaties aangepast, zoals de camera en het scherm.

Vanaf 12 mei te koop

De normale versie van de Mi Note ging al vrij snel in de verkoop, maar de Mi Note Pro liet nog op zich wachten. De grotere versie zou pas later in massaproductie gaan, zodat Xiaomi nog tijd had om de smartphone te finetunen. Vanaf 12 mei kunnen Chinezen de telefoon bestellen, voor 2999 RMB, omgerekend ongeveer 435 Euro

Vernieuwde specificaties Mi Note Pro

Een aantal dingen zijn wel veranderd vergeleken met de aankondiging in januari, maar alle veranderingen zijn positief. De Mi Note Pro krijgt een 3% grotere batterij vergeleken met de normale Mi Note, en de camera aan de achterkant heeft een diafragma van f2.0, wat betekend dat de lens veel licht binnen laat en je dus betere foto’s in het donker maakt.

Snapdragon 810 versie 2.1

Xiaomi gebruikt de Snapdragon 810 versie 2.1 processor in de telefoon. Dit is niet de eerste generatie en dus (waarschijnlijk) betrouwbaarder en sneller. Ook is het scherm anders maar beter dan eerder belooft: de Xiaomi Mi Note Pro beschikt over een scherm met Sunlight Technology, waardoor het scherm nog beter leesbaar is in het donker. De Xiaomi Mi 4i beschikt ook over deze nieuwe technologie.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo