Xiaomi Mi Note 3: de grote broer van de Mi 6 met betere camera

Xiaomi Mi Note 3

Naast de Xiaomi Mi MIX 2 lanceerde Xiaomi in september ook de Xiaomi Mi Note 3. Deze telefoon combineert al het mooie van de Xiaomi Mi 6 in een groter formaat. Bovendien is de camera flink verbetert.

Xiaomi Mi Note 3

De Xiaomi Mi Note 3 heeft een 5,5 inch scherm, met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Hierdoor zijn foto’s en video’s haarscherp. Het ontwerp is hetzelfde als de Mi 6. Net als bij de Mi 6 zijn voor- en achterkant van glas gemaakt, en vind je de vingerscanner onder de homebutton aan de onderkant van het scherm. Zo hoef je nooit meer een code of wachtwoord in te voeren!

Xiaomi Mi Note 3 design

Specificaties

De Xiaomi Mi Note 3 heeft een Qualcomm Snapdragon 660 processor. Deze word gecombineerd met maar liefst 6gb werkgeheugen. Afhankelijk van het model dat je kiest heeft de smartphone 64gb of 128gb opslagcapaciteit. Dit is niet uitbreidbaar, er is geen micro- sd kaart slot aanwezig. Denk dus goed na over welk model je kiest. Bij twijfel raden we het model met 128gb opslagcapaciteit aan.

Camera’s

Ook de Xiaomi Mi Note 3 heeft twee camera’s aan de achterkant. Beide camera’s zijn 12 megapixel. De lenzen zijn echter niet hetzelfde: de ene lens is normaal, de andere is een zoom-lens. Zo kun je ingezoomde foto’s maken zonder dat je kwaliteit verliest. Xiaomi heeft speciale software gemaakt voor de camera’s waardoor je foto’s er met behulp vanĀ Artificial Intelligence nog beter uitzien. Aan de voorkant is een camera van maar liefst 16 megapixel te vinden voor selfie’s.

Xiaomi Mi Note 3 camera

3500 mAh batterij

Xiaomi Mi Note 3 heeft een 3500 mAh batterij. Deze wordt opgeladen met een USB Type-C kabel. In de smartphone kun je twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw.

MiFans
Logo