‘Xiaomi Mi Mix 2S camera wordt innovatief’

Nu de release van de Mi Mix 2S definitief bevestigd is gaat de geruchtenstroom door. Deze keer vooral over de specificaties. Zoals we eerder al berichtten is de Xiaomi Mi Mix 2S camera erop gericht om de critici over de camera’s op de Mi de mond te snoeren. De nieuwste geruchten onderstrepen die ambitie.

Xiaomi Mi Mix 2S camera?

Al eerder werd bekend dat de camera wordt voorzien van Sony’s IMX363 camera sensor. Via het officiële Weibo-kanaal laat Xiaomi nu in teasers zien wat er te verwachten valt. Zo zagen we dat de camera wordt voorzien van de laatste snufjes op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Alsof dat nog niet genoeg is komt Xiaomi nu ook met een aankondiging over beide camera’s aan de achterzijde. Normaal gesproken vormt zo’n paar camera’s een zogenoemde ‘dual (rear) camera. In deze opzet zijn beide camera’s verbonden om 1 optimale foto te maken.

Xiaomi Mi Mix 2S teaser camera

De teaser waarmee Mi het nieuws over de Xiaomi Mi Mix 2S camera introduceerde

De dubbele Xiaomi Mix 2S camera aan de achterzijde is anders. Deze zijn namelijk ontwikkeld om los van elkaar te gebruiken. Dit biedt een keur aan spannende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld panoramafuncties. Zeker in combinatie met kunstmatige intelligentie zou deze camera een trendsetter kunnen worden.

Aan de onderkant van de voorzijde komt vervolgens ook nog een selfie-camera. Kortom, genoeg moois.

Wat weten we nog meer?

Om al deze grafische ontwikkelingen nog wat verder op te poetsen heeft Mi nog een verrassing. Waar zij eerder in hebben gezet op Project Tango zet men met deze telefoon vol in op Google AR. Deze argumented reality is namelijk standaard ingebouwd.

Al met al maakt Xiaomi het steeds lastiger om niet vooraan te willen staan als deze veelbelovende mobiel op de markt komt. Als jij je nu opgeeft voor een gratis seintje ben je de eerste die deze telefoon kunt bestellen!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_08279″][/cp_slide_in]


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij