Xiaomi Mi CC: het nieuwe submerk voor de jeugd

Xiaomi zet een nieuw submerk op. Xiaomi CC (waarbij CC voor Colorful and Creative staat) richt zich op de jeugd. Wij zetten de achtergrond op een rij en vertellen je iets over de eerste twee releases, de Xiaomi Mi CC 9 en Xiaomi Mi CC 9e.

De Xiaomi Mi CC?

Inderdaad, nadat Xiaomi eerder besloot de Pocophone verder te laten gaan door de K-serie en met de Xiaomi Redmi K20 en Xiaomi Redmi K20 Pro direct haar reputatie afgaf kondigde topman Lei Jun vorige week weer een serie nieuwe smartphones aan, de Xiaomi CC. Deze variant richt zich met kleurrijke en creatieve concepten vooral op de jeugd.

Xiaomi Mi CC 9 'little fairy'
De Xiaomi Mi CC 9 ‘little fairy’.

Meitu-team verder onder de naam Chic & Cool 90

Nadat Xiaomi vorig jaar het bedrijf Meitu had overgenomen werd het wat stil. Nu is duidelijk waar de overname voor te doen was. De camera-specialisten gaan zich richten op deze nieuwe lijn. De aanduiding 90 geeft aan dat alle medewerkers in de jaren ’90 geboren zijn.

Oclean Z1 slimme tandenborstel (TIP)
€ 36,52 € 50
Verlopen

Daarmee is volgens Xiaomi de creativiteit van het team en connectie met de jeugd van tegenwoordig gegarandeerd. Wanneer we de eerste toetstellen in Nederland kunnen zien is nog niet bekend. Wel weten we dat de eerste twee toestellen op punt van lanceren staan. De eerste twee modellen komen eraan.

Wat verwachten we van de Xiaomi Mi CC 9

Over ‘de 9’ is nog niet veel meer bekend dan wat we op bovenstaande foto zien. De uitklapbare camera lijkt wel wat op de oplossing die we op Asus-telefoons zien. Afgaande op de kleurstelling lijkt deze vooral op de (jonge)dames gericht. Verder verwacht men een 48 MP hoofdcamera en Snapdragon 720-processor.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Wat verwachten we van de Xiaomi Mi CC 9e?

De 9e lijkt naar verwachting qua uiterlijk op de Xiaomi Mi 9. De specificaties verschillen wel iets, zo verwacht men voor deze cc en AMOLED FHD+ beeldscherm van liefst 6,39 inch met druppelvormige notch en in-display vingerafdrukscanner. De cameravoering is indrukwekkend met een 48 MP-camera aan de achterzijde en 32MP-camara aan de voorkant. Ook zou deze uitvoering voorzien zijn van telelens, groothoeklens en diverse optimalisatietechnieken.

Hoewel de lancering al wel is aangekondigd lijkt deze nog niet te hebben plaatsgevonden. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Bron: gizchina.com

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!