Xiaomi Mi Capsule zijn compromisloze earphones en vanaf nu te koop bij Gearbest

Xiaomi Mi Capsule zijn compromisloze earphones en vanaf nu te koop bij Gearbest

Xiaomi Mi Capsule zijn compromisloze earphones en vanaf nu te koop bij Gearbest

Veel mensen hebben een hekel aan earphones. Ze zijn niet comfortabel, of ze blijven niet zitten. De nieuwe Xiaomi Mi Capsule earphones lossen deze problemen op. Ze zijn zo ontworpen dat je ze de hele dag kunt dragen en kosten bij Gearbest slechts €14,15.

Xiaomi Mi Capsule

Xiaomi heeft voor de Xiaomi Mi Capsule earphones geen standaard ontwerp gekozen maar verder gekeken. Door verschillende innovaties blijven de earphones een stuk beter in je oren zitten en zijn ze comfortabeler. Zo is de plek van de speaker 45 graden gedraaid. De vorm van de earphones zijn dus aangepast aan je oor: die zijn ook niet recht. Ook wordt er gebruik gemaakt van siliconen tips die zich kunnen vormen op basis van je oor. Verder zijn de oortjes superlicht.

Beter geluid

Naast de betere pasvorm zorgt de gedraaide speaker voor beter geluid. Xiaomi is bovendien trots op het spiral damping balance system. Dit systeem is te vinden op het gedeelte dat je oor niet in gaat. Het zorgt ervoor dat het geluid meer ruimte heeft om te bewegen waardoor het geluid voller klinkt.

Sterk

Omdat earphones niet veel ruimte in beslag nemen gooien veel mensen ze na gebruik gewoon in een tas. Hierdoor gaan ze snel kapot, bijvoorbeeld tijdens het uit je tas halen: de oortjes zitten ergens onder en tijdens het pakken trek je de kabel kapot. Dat zal niet gebeuren bij de Xiaomi Mi Capsule earphones. De kabels zijn namelijk gemaakt van extra stevig kevlar. Dat materiaal wordt ook gebruikt voor kogelvrije vesten.

Bellen en muziek bedienen

Op de kabel is een kleine afstandsbediening te vinden. Hierin zit onder andere een microfoon, waardoor je met de Xiaomi Mi Capsule earphones kunt bellen. Ook kun je de knoppen gebruiken om muziek te pauzeren of hervatten, volgend of vorig nummer afspelen en een gesprek op te nemen of te beëindigen. Laatstgenoemde features werken alleen in combinatie met Android smartphones.

Xiaomi Mi Capsule earphones zijn vanaf nu te bestellen bij Gearbest voor €14,15 inclusief verzending.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo