Xiaomi Mi Band 3 krijgt eerste update om smartphone stil te zetten

De Xiaomi Mi Band 3 is nog maar net op de markt en de eerste software-update wordt al uitgerold. Hiermee krijgt de fitnesstracker een handige nieuwe functie.

Mi Band 3-update

Deze software-update brengt een functie naar de Mi Band 3 die misschien niet direct iedereen aanspreekt, maar in bepaalde situaties erg handig kan zijn. Het is mogelijk een smartphone op stil te zetten zonder deze fysiek aan te raken.

Dat wil zeggen dat als de Mi Band 3 verbonden is met je smartphone, dan is het mogelijk deze op afstand stil te zetten. Stel je voor, een student zit in de collegabanken en is zijn smartphone vergeten stil te zetten, dan kun je dit handig doen zonder de smartphone aan te raken.

Xiaomi Mi Band 3

Nieuwste fitnesstracker

Met de Mi Band 3 heeft Xiaomi eind mei een interessante nieuwe en vooral betaalbare fitnesstracker in de markt gezet. Voor een paar tientjes koop je een slim apparaatje die allerlei data bij kan houden, inclusief een schermpje. Op deze manier tel je bijvoorbeeld je stappen andere activiteiten en weet je of je het stappendoel gehaald hebt.

De Mi Band-serie is populair en staat bekend om betaalbare devices die fitnesstrackers beschikbaar maken voor vele gebruikers wereldwijd.

De Xiaomi Mi Band 3 is inmiddels te koop en kan besteld worden via één van onderstaande shops.

[table id=7 /]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo