Xiaomi Mi band 3 komt eraan: dit weten we al

Xiaomi introduceert Mi Band 2 met OLED scherm, gaat €20 kosten

Naast een marktleider op telefoongebied is Xiaomi ook groot, misschien zelfs wel de grootste, in de markt van wearables. CEO Lei Jun heeft aangekondigd dat de consument nog dit jaar de Xiaomi Mi Band 3 kan verwachten. Zoals de naam doet vermoeden is de Band 3 de opvolger van de Band 2 uit 2016. Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar uiteraard informeren we je via deze site. Je kunt je ook alvast opgeven voor een seintje als jij deze wearable als eerste wilt bestellen!

Wat is er bekend over de Xiaomi Mi Band 3?

Zoals alle grote elektronicabedrijven voert ook Xiaomi de spanning rond een nieuwe release op. Zo heeft de CEO geen bijzonderheden willen noemen. Ook over de releasedatum was hij weinig concreet. Inmiddels ontdekte een specialist dat er een bleutooth-goedkeuring is aangevraagd. Dit gebeurt meestal zodra de ontwikkeling afgerond is en de lancering in zicht.

Xiaomi Mi Band 2 review

Hoe zou de Xiaomi Mi Band 3 eruit zien?

Uit de specificaties van de aanvraag voor de Xiaomi Mi Band 3 is in ieder geval af te leiden dat deze fitnesstracker het Bleutooth netwerk 4.2 Low Energy support. Daarnaast is af te leiden dat de Band 3 op de markt komt via het label Huami. Deze noemer wordt door Xiaomi voor steeds meer wearables gebruikt. Zo wordt niet alleen de Band 2 onder deze naam verkocht, maar ook de Amazfit Bip.

Wat kunnen we verwachten van de Xiaomi Mi Band 3?

Vooralsnog is er heel weinig bekend. Zo zijn er nog geen afbeeldingen gelekt en ook nog geen specificaties in omloop. Wat we uit de telecom-markt weten is dat Xiaomi hard bezig is om kritiekpunten op eerdere versies aan te pakken. Dit zien we bijvoorbeeld bij de release van de Xiaomi Mi Mix 2S, waar de camera is aangepakt.

Als men dit doorvoert voor de Band 3 dan kunnen we op basis van reviews van de Band 2 een nauwkeuriger fitnesstracking en een uitgebreidere GPS-functie verwachten.

Als eerste alle details over Mi Band 3?

Laat dan hieronder vrijblijvend jouw e-mailadres achter. We sturen je dan een seintje als de Band 3 gelanceerd wordt zodat jij deze als eerste kunt bestellen en testen.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_cd0f4″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo