Xiaomi Mi A1 met abonnement aanschaffen

Xiaomi Mi A1 met abonnement verkrijgbaar

Een jaar geleden bracht Xiaomi de Xiaomi Mi A1 uit. Dit toestel is, naast de uiterst vriendelijke prijzen, vooral populair omdat deze smartphone als een van de eerste met Android One is uitgerust. Dit betekent dat jouw telefoon extra snel is. Daarnaast is Xiaomi MIUI niet geïnstalleerd en werk direct met de beste uitvoering van Android. Bovendien ben je minimaal 2 jaar verzekerd van de beste Android-updates. Deze combinatie van prijs en updates is dus de ideale gelegenheid om een Xiaomi Mi A1 met abonnement aan te schaffen.

De Xiaomi Mi A1 met abonnement

Met dubbele camera, vingerafdrukscanner en 5,5 inch display heb je met de Xiaomi Mi A1 een zeer compacte telefoon. Door te kiezen voor dit toestel met Android One weet je zeker dat je tijdens jouw abonnementsperiode continue voorzien wordt van de laatste updates. Een laatste voordeel is dat inmiddels opvolger Xiaomi Mi A2 in abonnementsvorm verkrijgbaar is. Dit betekent dat deze Xiaomi Mi A1 nu extra voordelig met abonnement verkrijgbaar is. De nieuwprijs ligt zelfs onder de EUR 250,-, waardoor je niet onder de kredietregels valt. Hierdoor kun je dus een Xiaomi Mi A1 met abonnement aanschaffen zonder extra financiële informatie te hoeven geven.

Xiaomi Mi A 1 voorkant en achterkant

Goudkleurige uitvoering van de Xiaomi Mi A1, nu ook met abonnement verkrijgbaar

De Xiaomi Mi A1 met 1-jarig abonnement

De Xiaomi Mi A1 met 1-jarig abonnement is nu extra voordelig te verkrijgen in de kleuren zwart en goud.  Om verrassingen te voorkomen raden we je wel aan jouw verbruik goed in te schatten. Je kunt de beste aanbiedingen hier vergelijken.

Door de Android One toepassingen ben je verzekerd van de beste updates. Je kunt daardoor zonder enig probleem een tweejarig abonnement afsluiten. Je blijft immers genieten van de beste vindingen en nieuwste snufjes. Ook hier geldt een zeer aantrekkelijk tarief. Je kunt het beste zelf vergelijken.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=8373&awinaffid=342055&clickref=Mi-A1-abonnement&p=https%3A%2F%2Fwww.mobiel.nl%2Fsmartphone%2Fxiaomi%2Fmi-a1″ text=”Xiaomi Mi A1 met abonnement” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#ff6708″ textalign=”center” border=”off”]

Toch liever de Xiaomi Mi A1 los kopen?

Het is natuurlijk ook mogelijk om de Xiaomi Mi A1 te kopen. Wij hebben een overzicht gemaakt met de tarieven en eventuele acties.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo