Xiaomi Mi 9T officieel gelanceerd: bijzondere camera en grote accu

De Xiaomi Mi 9T is officieel gelanceerd en alle details zijn inmiddels bekend. Deze betaalbare smartphone van Xiaomi heeft een uitschuifbare camera een flinke accu aan boord.

Xiaomi Mi 9T

De Xiaomi Mi 9T is een smartphone die zich precies tussen de Xiaomi Mi 9 en de Mi 9 SE bevindt als we kijken naar specificaties en prijs. Dit zien we onder andere terug in de Snapdragon 730-chipset die ondersteund wordt door maar liefst 6GB of 8GB aan geheugen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

De opslag varieert ook, de 6GB-versie heeft 64GB opslag en de versie me 8GB geheugen heeft een opslag van 128GB. Zoals we dat van Xiaomi gewend zijn, is de prijs ook meer dan interessant, maar daarover later meer.

Heb je het idee dat de Xiaomi Mi 9T wel heel erg veel op de Xiaomi Redmi K20 lijkt, dat klopt. De toestellen lijken inderdaad erg veel op elkaar, tot aan de uitschuifbare camera aan toe.

Schermafbeelding 2019 05 28 om 13.43.18

Hierdoor heb je wel de beschikking over een groot 6,39 AMOLED-scherm en een stevige 48 megapixel camera aan de achterzijde. Voordat we het over de prijs gaan hebben: dit toestel wordt ook in Europa gelanceerd en lijkt eigenlijk de Europese versie van de Xiaomi Redmi K20 te worden. Over de Redmi K20 Pro hebben we overigens nog niets gehoord.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Qua accu is de Xiaomi Mi 9T bijzonder interessant: met maar liefst 4000 mAh is dit één van de grotere beschikbare accu’s waarbij je eenvoudig één dag en misschien wel twee dagen aan accuduur gaat halen.

Xiaomi 9T kopen

De Xiaomi Mi 9T zal vanaf 26 juni officieel verkocht gaan worden en de adviesprijs voor de versie met 6/64GB zal 329 euro worden. De duurdere versie met een geheugen van 8GB en een opslag van 128GB zal voor 369 euro over de toonbank gaan.

Meer info, details en actuele prijzen kun je vinden op onze speciale pagina over de Xiaomi Mi 9T.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo