Fortnite op Xiaomi Mi 9 in 60 fps: eindelijk!

Fortnite 60 fps Xiaomi Mi 9

Als je op de Xiaomi Mi 9 Fortnite wilt spelen kan dat uiteraard. Sterker nog, De Xiaomi Mi 9 is de eerste smartphone buiten Samsung waarop je Fortnite in 60 fps kunt spelen. Aangezien het niet waarschijnlijk is dat de makers een update maken voor oudere smartphone heb je nu een mooi alternatief om deze even spannende als populaire Battle Royal in de beste kwaliteit te spelen voor een aantrekkelijke prijs.

Xiaomi MI 9 en Fortnite in 60 fps

Fortnite kwam in maart 2018 met de optie om in 60 fps te spelen. Hiervoor was een engine update bij Fortnite nodig. 60 fps betekent namelijk dat het spel niet de gebruikelijke 30 beelden (frames) per seconde verwerkt, maar 60 beelden per seconde. Naast een betere engine bij Fortnite vraagt de 60 fps een flinke inspanning van de smartphone. De enige die deze tot voor kort kon leveren was Samsung. Inmiddels testte een gebruiker of je Fortnite in 60 fps kunt spelen op de Xiaomi Mi 9. Dit lukt dankzij de Snapdragon 855 processor.

Xiaomi Mi 9 geschikt voor Fortnite in 60 fpm, in violet, blauw en zwart.

Xiaomi Mi 9, prima geschikt voor Fortnite in 60 fpm.

Xiaomi blijft hiermee uniek

De kans dat andere toestellen die prestatie ook gaan leveren is op korte termijn niet groot. De reden daarvoor is dat veel toestellen dan zo hard aan de slag moeten dat ze oververhit dreigen te raken. Dit is ook de reden dat Fortnite voor bijvoorbeeld de iPhone X geen 60 fps mogelijkheid biedt. Wie goed wilde scoren was dus tot voor kort aangewezen op de dure Samsung.

Waarom wil je Fortnite in 60 fps op jouw Xiaomi Mi 9?

Als je deze Battle Royal speelt, dan weet je dat jouw tegenstanders zich graag verstoppen. 60 fps zorgt voor een hogere beeldresolutie. Dit komt de details en kleurstellingen ten goede, dus de kans dat jouw tegenstander zich succesvol verstopt is veel kleiner. Ook in donkere tinten en zwart is het beeld veel scherper. Geen hinderlagen uit de schaduw meer voor jou.

Heeft Fortnite in 60 fps zin op jouw Xiaomi Mi 9?

Over de zin en onzin van een Battle Royal Game kun je boeken schrijven, maar vanaf 13 april gaat het open WK Fortnite van start. Iedereen kan zich kwalificeren en de prijzenpot is 30 miljoen dollar. Met 60 fps op jouw Xiaomi Mi 9 geef je jezelf net wat meer kans. Daarbij zijn de premium specificaties voor de Xiaomi Mi 9 sowieso erg interessant. Zeker als je weet dat dit toestel voor een budgetprijs te koop is.

Xiaomi Mi 9 kopen

In het onderstaande overzicht zie je waar je de Xiaomi Mi 9 nu tegen een goede prijs kunt kopen.

Als je dan toch bezig bent; Fortnite downloaden kan hier.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo