Xiaomi kiest voor Xiaomi Mi 8, lancering op 31 mei

Xiaomi Mi 8 box

Lang werd gedacht dat de Xiaomi Mi 7 het nieuwe vlaggenschip van Xiaomi zou worden. Nu is definitief bekend dat de focus als vlaggenschip verlegd wordt naar de Xiaomi Mi 8. Deze wordt inderdaad op 31 mei 2018 gepresenteerd. Of er überhaupt nog een Xiaomi Mi 7 komt blijft onduidelijk. Met de Xiaomi Mi 8 kiest de Chinese telecomgigant wederom voor vernieuwing. Als was het maar door de glazen achterkant. Wij hebben foto’s, specificaties en zelfs een filmpje gevonden, dus na dit artikel ben je weer helemaal up to date.

Hoe ziet de Xiaomi Mi 8 eruit?

Aangezien dit toestel ter ere van de 8e verjaardag van Xiaomi wordt uitgebracht mag je wat bijzonders verwachten en die verwachting wordt ingevuld met iets nieuws, een glazen achterkant. Hieronder zie je een afbeelding van de voor- en achterkant.

Xiaomi Mi 8 glazen achterkant

De Xiaomi Mi 8, glazen achterkant en Notch aan de voorzijde

Deze telefoon wordt nu al de beste mobiele telefoon van Xiaomi ooit genoemd. In dit videofilmpje zie je wellicht waarom.

https://youtu.be/D9VRyKRhlaI

Xiaomi Mi 8 specificaties

Niet alleen het uiterlijk is opzienbarend, ook qua techniek overtreft deze telefoon zijn voorgangers. De Snapdragon 845 processor is in combinatie met het 8 GB RAM-geheugen de garantie voor een snel werkende telefoon. Android Oreo is al vooraf geïnstalleerd, evenals MIUI. Of dit MIUI 9 of 10 wordt is nog niet bekend. In ieder geval kun je de telefoon in het Nederlands instellen.

Qua veiligheid is de Xiaomi Mi 8 met een in-display vingerafdruksensor en 3d-gezichtsherkenning klaar om criminelen op afstand te houden.

De dual camera aan de achterzijde en selfie-camera aan de voorkant zijn in combinatie met de ingebouwde microfoon ideaal voor jouw bijdragen op social media. De ingebouwde speakers zorgen dat je de opnames ook direct kunt afspelen om te zien of alles gelukt is.

Xiaomi Mi 8 hebben?

Of het nu de Xiaomi Mi 7 of Xiaomi Mi 8 wordt, we informeren je graag zodra de nieuwste release te koop is. Er wordt gefluisterd dat dit toestel rond EUR 350,- gaat kosten. Met recht een premium telefoon voor een budget prijs!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo