Xiaomi Mi 10 krijgt Netflix HDR ondersteuning

Xiaomi Mi 10 featured

Wie graag series kijkt op zijn telefoon, weet dat ook daar de beeldkwaliteit een groot verschil maakt. Gelukkig brengt Xiaomi nu het nieuws naar buiten dat de Mi 10 HDR ondersteuning krijgt bij Netflix.

Netflix op Xiaomi Mi 10

Dat je Netflix op je telefoon kunt kijken is al geen nieuws meer. Maar de kwaliteit van die beelden is bij de meeste telefoon nog gewoon in de standaard SD kwaliteit of hooguit HD kwaliteit.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Op je grote televisie thuis kun je vaak wel Ultra HD of HDR streamen, maar alleen wanneer je TV die optie ook ondersteunt. Voor het streamen van deze HDR of 4K content betaal je wel een extra deel abonnementskosten aan Netflix, maar je krijgt er wel een hoop voor terug.

Xiaomi Mi 10 Netflix HDR
Via: netflix.com

HDR betekent High Dynamic Range. In de filmwereld betekent het kort gezegd dat er bij de bewerking (en mastering) van de video’s niet wordt ingeleverd op de kwaliteit en contrasten in de film. Daardoor oogt het beeld helderder en krijgt het geheel een dramatisch effect.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Maar films die voorzien zijn van HDR zijn niet alleen maar weggelegd voor je smart-tv. De Xiaomi Mi 10 is namelijk onderdeel van een select groepje Xiaomi toestellen die ook HDR10 content op Netflix kunnen afspelen. Dat betekent dat je zeer goed beeld kunt ontvangen met je Xiaomi Mi 10. Zo wordt bingewatchen nog nét iets leuker!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo