Xiaomi lanceert rijstkoker, nieuwe router, speaker en earphones

Xiaomi lanceert rijstkoker, nieuwe router, speaker en earphones

Xiaomi lanceert rijstkoker, nieuwe router, speaker en earphones

Xiaomi heeft vandaag een hoop nieuwe producten gelanceerd. Het bedrijf presenteerde nieuwe versies van haar router, waterfilter, speaker en earphones. Ook lanceerde het een nieuw product: een slimme rijstkoker. De rijstkoker is met je telefoon te besturen en kost €145.

Xiaomi rijstkoker

In Nederland worden rijstkokers niet vaak gebruikt, maar dat is in het buitenland een ander verhaal. Een rijstkoker werkt door hem met rijst en water te vullen. De rijstkoker wordt, warm, en kookt zo de rijst. Zodra de rijstkoker merkt dat de rijst klaar is houdt het apparaat de rijst warm. Speciaal aan de Xiaomi rijstkoker is de verbinding met een telefoon.

Via de app kun je namelijk de instellingen aanpassen. Maar voor de luie gebruikers is er ook een handige optie. Je kunt de barcode van een pak rijst namelijk scannen, waarna de koker zelf de beste instellingen bepaalt. Xiaomi meldt dat je het apparaat ook voor andere doeleinden kunt gebruiken, zoals het bakken van een cake. De Xiaomi rijstkoker zal vanaf 6 april beschikbaar zijn in China voor 999RMB, omgerekend €145. Wie hem als eerste in huis wil hebben kan een pre-order plaatsten bij Gearbest.

Xiaomi Mi WiFi Router 3

Xiaomi presenteerde vandaag ook een nieuwe generatie WiFi router. Belangrijkste verschil zijn de vier antennes, in plaats van twee. Hierdoor is het signaal nog beter, ook als je huis dikke muren heeft. Daarnaast is het bereik van de router groter door de sterke MT7620A processor. De router haalt draadloze snelheden tot 867Mbps. Er kunnen tot 126 apparaten tegelijkertijd aangesloten worden en de router kan ingesteld worden via de Mi WiFi app. De router gaat 149RMB kosten, omgerekend ongeveer €22. De Mi WiFi Router 3 is al voor €37 te bestellen bij Gearbest.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker 2

Ook de populaire speaker van Xiaomi kreeg vandaag een upgrade. De speaker heeft een nieuw, rond ontwerp gekregen. De nieuwe 1200mAh batterij zorgt ervoor dat je de speaker 7 uur lang achter elkaar kunt gebruiken. De speaker zelf heeft een TYMPHANY Horn-ontwerp, wat zorgt voor een helder geluid. Via Bluetooth 4.1 kan verbinding gemaakt worden met je telefoon of tablet. Ook zit er een microfoon in de speaker, zodat je er ook mee kunt bellen. Ook de speaker is al te bestellen als pre-order bij Gearbest voor €30.

MIJA Xiaomi Mi Partners

Naast de rijstkoker, speaker en router lanceerde Xiaomi ook een nieuwe generatie waterfilter en oordopjes. Hoewel, eigenlijk gaat het om producten van bedrijven waarin Xiaomi geïnvesteerd heeft. Die bedrijven mogen Xiaomi als merk gebruiken. Om dit duidelijker te maken aan klanten heeft Xiaomi het MIJA-merk gelanceerd. Dit merk bevat alle bedrijven waarin Xiaomi geïnvesteerd heeft. Zo zie je dus direct dat een bedrijf producten maakt in naam van Xiaomi.

MIJA Xiaomi Mi Partners

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo