Xiaomi lanceert bluetooth computer-speakers met ‘optimale’ geluidskwaliteit

Xiaomi Bluetooth Computer Speakers

Xiaomi produceert naast telefoons ook allerlei andere elektronica volgens hun motto ‘budget prijs voor premium quality’. Ook met de lancering van de nieuwste bluetooth speakers onderstreept zij haar reputatie. Wij zetten de specificaties op een rij en vertellen je welke technieken zorgen voor een geluid zonder kwaliteitsverlies.

Uiterlijk en algemene specificaties

Deze Xiaomi Bluetooth speakers komen per set van 2 en zijn een stijlvolle aanvulling op jouw bureau. Het formaat van iedere speaker is 15 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. Ze zijn zilverkleurig en de voorkant, waar het geluid uit komt, is zwart.

Algemene specificaties

De bluetooth speakers zijn uiteraard geschikt voor bluetooth (versie 4.2) en draadloos. Ze zijn voorzien van een 1200 mAh batterij. Hiermee kun je 20 uur geluid afspelen of opnemen. Het opladen van deze speakers kost 3 uur. Het output-vermogen per speaker is 12 watt. Zonder obstakels is het bereik van de boxen 10 meter. Deze draadloze speakers kun je uiteraard ook gebruiken voor andere apparaten.

Xiaomi Bluetooth Computer Speakers

De nieuwste Xiaomi Bluetooth Computer Speakers met belangrijkste specificaties

Geluidstechniek

Het geluid wordt zonder kwaliteitsverlies draadloos weergegeven. Om dit te kunnen zijn in deze speakers speciale membranen ingebouwd. Hierdoor kunnen de lage tonen even zuiver worden afgespeeld als hoge tonen. Door de manier van constructie vindt er geen interferentie plaats. Hierdoor blijft elke toon zuiver.

Daarbij zijn er digitale signaalprocessors in de boxen aangebracht. Deze microprocessoren zijn speciaal ontwikkeld om geluidskwaliteit te verbeteren bij transport van de geluidstrillingen. Deze techniek kun je ook gebruiken voor geluidseffecten. Zo maak je van de speakers een thuisbioscoop of concertzaal. Natuurlijk klinken zo ook jouw computerspellen veel echter. Alleen daarom al zijn deze speakers een beleving.

Om de kwaliteit nog verder te optimaliseren is ook gebruik gemaakt van Bluetooth Lossless Audio Playback. Met de ingebouwde microfoon kun je in dezelfde kristalheldere geluidskwaliteit opnamen maken. Natuurlijk kan je zo ook Skypen of internetbellen.

Wil jij deze Xiaomi Bluetooth computer speakers?

Niet alleen het geluid, maar ook de prijs klinkt als een klok. Kijk zelf maar en bestel!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo