Xiaomi introduceert vernieuwde Mi Notebook

Xiaomi Mi Notebook met volledig toetsenbord in zwart en wit

Nadat Xiaomi in korte tijd een ‘gamechanger‘ werd in de smartphone markt en met een Android tablet de uitdaging aanging met de iPad lijkt zij nu ook op computergebied haar positie te willen versterken. In een steeds hoger tempo introduceert zij namelijk laptops. Met de nieuwste release, Xiaomi Mi Notebook genoemd, presenteert zij een laptop die goed geschikt is voor dagelijks gebruik. Gamers kunnen beter ons Gaming-overzicht bekijken, want voor het spelen van zware games is deze notebook minder geschikt.

Uiterlijk Xiaomi Mi Notebook

De Xiaomi Mi Notebook heeft een scherm van 15,6 inch met 1980 bij 1080 resolutie voor scherpe kleuren. Je kunt het scherm in een hoek van 178 graden draaien. Als de laptop dichtgeklapt is, is hij 19,95 millimeter dit. Dit oogt robuust maar is nog steeds dun genoeg voor in de laptoptas.

Ook het toetsenbord mag gezien worden. Het is een volledig bord, dus met cijferblok, en voorzien van diverse sneltoetsen om het bediengemak te verhogen.

Xiaomi Mi Notebook met volledig toetsenbord

De Xiaomi Mi Notebook met volledig toetsenbord

Je zou het niet verwachten, maar de zijkant is deze keer ook het bekijken waard. Xiaomi rekent namelijk af met adapters door liefst zeven connectiviteitspoorten in te bouwen. Je kunt direct een aansluiting maken met: een 3-in 1 simcard reader, een 2.0 USB poort, Ethernet verbinding, HDMI-aansluitingen, twee 3.0 USB poorten en een 3,5 mm Jack aansluiting om een hoofdtelefoon of microfoon aan te sluiten.

Techniek Xiaomi Mi Notebook

De Notebook is voorzien van Intel Core inside (naar keuze i5/i7) met, wederom naar keuze 4 of 8 GB RAM geheugen en tot 32 GB opslagcapaciteit. Met de Nvidia GeForce MX110 grafische processor kun je video’s produceren en zorgeloos filmpjes kijken.

Uiteraard zijn er veel moderne technieken ingebouwd, maar de leukste is Xiaomi Assistant waarmee je jouw smartphone kunt synchroniseren. Tot slot is Microsoft Office al vooraf geïnstalleerd dus je kunt direct aan de slag.

Xiaomi Mi Notebook kopen?

Vanaf 28 augustus gaat de verkoop beginnen en dan kunnen we je ook de precieze prijzen voor alle varianten vertellen. De eerste berichten zijn dat ook hier de slogan: “premium kwaliteit voor budget prijs” weer van toepassing is, dus let op onze informatie op hou het zelf in de gaten, bijvoorbeeld op Gearbest.

 

 

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo