Xiaomi gaming: 5 betaalbare producten voor gamers

Xiaomi game special

Xiaomi investeerde eerder dit jaar in mobiel gaming producent Black Shark. Sindsdien heeft Xiaomi, zonder daar apart aandacht aan te besteden, een complete lijn voor gamers uitgebracht. Wij brachten alle aspecten in kaart en presenteren je dit overzicht met alle elektronica die je jezelf als gamer kan wensen.

Xiaomi game laptop

Als gamer wil je natuurlijk overal in hoge kwaliteit kunnen gamen. Met een heuse lijn gaming laptops biedt Xiaomi je daarvoor alle gelegenheid. Met een 15,6 inch beeldscherm, NVIDIA GeForce grafische processor, 8 GB RAM geheugen en Intel inside weet je dat je een perfecte game-ervaring tegemoet gaat. Afhankelijk van jouw budget kan je bij Gearbest, Aliexpress en Banggood kiezen voor diverse extra opties om optimaal te genieten.

Verder gamen op jouw mobiel? Xiaomi Black Shark

Natuurlijk stopt het gamen niet zodra je jouw laptop opruimt. Met de Xiaomi Black Shark schaf je jezelf een heuse Game smartphone aan. Met een 5.99″ beeldscherm, Snapdragon 845 processor, 30 uur gamen na één keer de batterij laden en een gekoelde processor speel je zorgeloos verder in de hoogste kwaliteit. Neem je even pauze en wil je jouw score delen met een mooie foto? De 20MP camera is je graag van dienst. Met een adapter kan je ook een 3,5 mm jack hoofdtelefoonaansluiting gebruiken. Dat komt goed van pas voor het volgende paradepaardje dat Xiaomi voor gamers heeft ontwikkeld. Gearbest, Aliexpress en Banggood verrassen je graag met een sportief aanbod!

Optimaal geluid met de Xiaomi gaming headset

Natuurlijk moet een game visueel mooi zijn, maar slecht geluid of omgevingsgeluid kunnen jouw spelplezier danig bederven en dat zou zonde zijn. Met de Xiaomi gaming headset is die mogelijkheid uitgesloten. Het virtuele 7.1 surroundsysteem bouwt het geluid zo levensecht op dat je zelfs kunt horen waar de tegenstanders in bijvoorbeeld shooting games zich bevinden. Hoe levensecht wil je het hebben? De 3,5 mm jack aansluiting en USB-kabel zorgen ervoor dat je deze Xiaomi gaming headset zowel op de gaming laptop als (met adapter) op de Black Shark kunt aansluiten. Met led-verlichting en 2 microfoons, waarvan 1 voor geluidsonderdrukking kan jouw spelplezier niet meer stuk. Hoewel je de aanbieding moet zien klinkt het aanbod van onze partners Gearbest, Aliexpress en Banggood je vast als muziek in de oren.

Vingervlug met de Xiaomi gaming mouse

Bij veel games moet je vingervlug en heel behendig zijn om te kunnen winnen. Met de Xiaomi gaming mouse heb je een muis in handen die zowel bedraad als draadloos in staat is om razendsnel te reageren op jouw handbewegingen. Naast gewoon gebruik kan je de muis met diverse knoppen ook programmeren voor functies uit jouw favoriete spel. Met 30G acceleratie, 7200 dpi optische sensor en 150 IPS tracking snelheid is er geen beweging die jouw muis ontgaat. Gearbest, Aliexpress en Banggood spelen handig mee met een scherp aanbod.

Maak jouw beleving af met het Xiaomi Gaming Keyboard

Nu mist er in jouw complete gaming beleving nog één ding, een geschikt toetsenbord. Gelukkig heeft Xiaomi ook hierin voorzien, zoals we je eerder deze week konden berichten. Met led-verlichting, speciale red shafts voor een welhaast mechanische beleving, programmafuncties en aluminium overlay kan het spel volgens Xiaomi beginnen. Ben jij er al klaar voor? Vergeet niet nog even de aanbiedingen van Gearbest en Aliexpress voor de Xiaomi Game muis te checken.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo