Xiaomi’s nieuwe gametelefoon Black Shark 2 is onderweg

Xiaomi Black Shark 2 protype back front

Met de overname van game-specialist Black Shark duurde het niet lang voor de eerste speciale game-telefoon Xiaomi Black Shark in de winkels lag. Inmiddels het een verkoopsucces gebleken en heeft Xiaomi de opvolger, Xiaomi Black Shark 2 in de maak, zo blijkt uit gegevens van TENAA.

Xiaomi Black Shark 2

Uit de TENAA-aanvraag blijkt dat de Xiaomi Black Shark 2 weer een zeer compleet toestel wordt. Zo wordt het aantal camera’s op de achterzijde uitgebreid van 2 naar 3. Ook is de camera-positie niet langer horizontaal maar verticaal. Een andere opvallende verschuiving is die van de vingerafdruksensor. Deze zat op de eerste uitvoering op de voorzijde. Nu is deze weer voorzien aan de achterzijde. Het te verwachten formaat van het toestel isĀ 160 bij 75.26 millimeter. De dikte is 8.7 millimeter.

Xiaomi Black Shark 2 listing bij TENAA

Wat zie je terug in de Black Shark 2

Hoewel de rest van de specificaties nog aangevuld moet worden zien we naar verwachting ook weer een aantal sterke componenten terug. Zo is de sterke 4.000 mAh batterij present om je extra lang van de nieuwste games te laten genieten. Met een 5,99 inch display heb je bovendien een goed zicht om ieder detail van jouw spel te beleven. Ook de Qualcomm Snapdragon 845 octa-core processor en liefst 8 GB RAM werkgeheugen worden terugverwacht.

Xiaomi focust op gamers

Met het overnemen van Black Shark heeft Xiaomi er duidelijk een focusgebied bij gekregen. De gamers vinden steeds vaker hun favoriete gaming gear bij Xiaomi. In dit artikel zie je een overzicht van alle Xiaomi gamegear om jouw game-ervaring compleet te maken.

Xiaomi Black Shark 2 kopen?

Zoals we aangaven is dit de eerste listing van dit toestel. Er kan dus nog van alles veranderen. Een exacte verkoopprijs en verkoopdatum kunnen we nog niet noemen. Uiteraard houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Je kunt zelf op, bijvoorbeeld, Gearbest kijken wanneer het toestel beschikbaar is.

Via: Mysmartprice.com

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo