Xiaomi AirDots: bluetooth-koptelefoon voor belachelijk lage prijs

Dat Xiaomi het Chinese Apple genoemd wordt is niet voor niets. Klinkt de naam AirDots wel erg als Airpods? We geven je geen ongelijk en ook qua uiterlijk zien we de nodige overeenkomsten. Nu staat Xiaomi ook bekend om de premium gear voor een budgetprijs en dat zien we bij deze lancering zeker terug. De Xiaomi AirDots kosten een fractie van de Airpods. Ze zijn al direct in de voorverkoop te bestellen, dus alle reden om je er snel meer over te vertellen.

Update: inmiddels hebben wij ze binnen en staat de review online, dus check snel de Xiaomi AirDots review.

Xiaomi AirDots

De Xiaomi AirDots zijn echt volledig draadlos. Los van twee elegante witte oordopjes ziet dus niemand dat je ze draagt. Ook heb je geen last meer van draden waar je in verstrikt raakt. Net als de AirPods kun je de Xiaomi AirDots bewaren in een handig bewaardoosje dat de Airpods ook nog eens opnieuw oplaadt. Zo doe je tot wel 12 uur met een set AirDots als je stereo wilt luisteren.

De Xiaomi AirDots, vergelijkbaar met AirPods, maar dan voor een fractie van de prijs

De Xiaomi AirDots, volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon met speelduur.

Wat zijn de specificaties van de Xiaomi AirDots?

Zoals gezegd zijn de Xiaomi AirDots volledig draadloos. Het geluid wordt overgebracht met een krachtig Bluetooth 5 signaal. De oortjes wegen slechts 4,2 gram. Bovendien is in ieder oortje een mini-speaker van 7,2 mm ingebouwd. Hierdoor kun je er ook voor kiezen om één oortje te gebruiken.

Het materiaal van het oortje is een zachte siliconenmix, waardoor het oortje natuurlijk aanvoelt en niet irriteert. Ook het geluid is optimaal afgestemd. Je hoort alle tonen en het geluid blijft helder en prettig.

Tot slot zijn aan de buitenzijde van het oortje enige knopjes aangebracht, zodat je het oortje direct kunt bedienen. Door de sterke draadloze Bluetooth-verbinding met jouw telefoon kun gewoon bellen, gebeld worden of muziek luisteren terwijl de telefoon in jouw broekzak zit.

Lees ook: Review Xiaomi AirDots: zijn deze bijzonder goedkope AirPods de moeite waard?

Xiaomi AirDots kopen?

Als je een paar AirPods moet kopen ben je zo rond de EUR 150,- kwijt. Kies je echter voor de Xiaomi AirDots dan ben je voor zo’n € 30,- klaar in bij bijvoorbeeld AliExpress, waar ze nu al te bestellen zijn.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo