Top 10 best verkochte smartphones H1 2020: Xiaomi staat er vier keer in

Regelmatig zien we lijstjes naar buiten komen van smartphone-verkopen over de afgelopen periode. Ook deze keer hebben we cijfers van het eerste half jaar van 2020 voor je op een rij gezet… En daar staat Xiaomi meer dan regelmatig in..

Xiaomi-smartphones

Het is geen geheim dat Xiaomi met meer dan grote regelmaat nieuwe smartphones op de markt brengt. Er is dan ook veel keuze voor de consument, anders dan bij bijvoorbeeld Apple.

Bekijk nu
BEN JIJ AL LID?

De Nederlandse Mifans.nl-community is officieel gelanceerd. Een community van Xiaomi-enthousiastelingen met antwoorden op vragen, tips, guides en nog veel meer!

Het is dan zeker noemenswaardig dat er maar liefst vier smartphones van de Chinese fabrikant in de top 10 meest verkochte smartphones wereldwijd staan in het het eerste half jaar van 2020.

Deze smartphones staan in de top 10

Het was een (half) jaar zoals geen ander, 2020 gaat de boeken in als een turbulent jaar en dat zien ook de smartphone-fabrikanten. In het overzicht hieronder, zien we een tiental toestellen die het meest verkocht werden in het eerste half jaar van 2020.

In de top 10 zijn eigenlijk maar drie merken terug te vinden: Apple, Samsung en Xiaomi. Opvallend is ook dat vooral de betaalbare modellen van Xiaomi in deze lijst voorkomen.

Het gaat onder andere om:

De volledige lijst

Om een compleet beeld van de top 10 smartphones van het eerste half jaar van 2020 te geven, hieronder een lijst met deze toestellen.

Schermafbeelding 2020 10 08 om 14.32.35

Wat is jouw favoriete Xiaomi-smartphone?

Via: Compraracciones

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0