Top 10 best verkochte smartphones H1 2020: Xiaomi staat er vier keer in

Xiaomi Redmi Note 8 feat

Regelmatig zien we lijstjes naar buiten komen van smartphone-verkopen over de afgelopen periode. Ook deze keer hebben we cijfers van het eerste half jaar van 2020 voor je op een rij gezet… En daar staat Xiaomi meer dan regelmatig in..

Xiaomi-smartphones

Het is geen geheim dat Xiaomi met meer dan grote regelmaat nieuwe smartphones op de markt brengt. Er is dan ook veel keuze voor de consument, anders dan bij bijvoorbeeld Apple.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

Het is dan zeker noemenswaardig dat er maar liefst vier smartphones van de Chinese fabrikant in de top 10 meest verkochte smartphones wereldwijd staan in het het eerste half jaar van 2020.

Deze smartphones staan in de top 10

Het was een (half) jaar zoals geen ander, 2020 gaat de boeken in als een turbulent jaar en dat zien ook de smartphone-fabrikanten. In het overzicht hieronder, zien we een tiental toestellen die het meest verkocht werden in het eerste half jaar van 2020.

In de top 10 zijn eigenlijk maar drie merken terug te vinden: Apple, Samsung en Xiaomi. Opvallend is ook dat vooral de betaalbare modellen van Xiaomi in deze lijst voorkomen.

Het gaat onder andere om:

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

De volledige lijst

Om een compleet beeld van de top 10 smartphones van het eerste half jaar van 2020 te geven, hieronder een lijst met deze toestellen.

Schermafbeelding 2020 10 08 om 14.32.35

Wat is jouw favoriete Xiaomi-smartphone?

Via: Compraracciones

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo