Telfort biedt Xiaomi-toestellen met abonnement aan in Nederland

Dat Xiaomi probeert om in Nederland meer voet aan de grond te krijgen is geen verrassing meer. Inmiddels blijkt dat Telfort ook telefoons van Xiaomi met abonnement kan aanbieden. Wij zetten de zaken op een rij.

Xiaomi bij Telfort?

Inderdaad. Telfort biedt vanaf nu Xiaomi-toestellen met abonnement aan. Vooralsnog alleen de Xiaomi A2 lite met 64 GB opslagcapaciteit. Aan de inrichting van de webpagina is echter te zien dat men voornemens is om meer modellen toe te voegen. Op dit moment is de omvang van de samenwerking nog niet bekend.

De Xiaomi Mi A2 lite bij Telfort

Telfort biedt de Xiaomi Mi A2 Lite met abonnement aan.

Wat is de Xiaomi Mi A2 Lite?

De Xiaomi Mi A2 lite omschreven wij eerder als het vlaggenschip onder de budgettelefoons. Met een 5,84 inch scherm en Snapdragon 625 processor biedt dit toestel razendsnel gebruiksgemak. Het 4 GB RAM werkgeheugen en de 64 GB opslagcapaciteit zorgt, samen met Android One, voor nog meer plezier. Daarnaast ben je er door Android One van verzekerd dat je 2 jaar lang geniet van alle updates. De volledige specificaties zie je op onze productpagina.

Is de deal van Telfort de beste deal?

Natuurlijk is het belangrijk om goed rond te kijken als het gaat om prijzen. Zo ziet de deal er bij Telfort uit, waarbij je ook een gratis Mi Band 3 krijgt. We hebben de deal voor jou vergeleken met de deal die mobiel.nl biedt voor hetzelfde toestel. Nu zijn er wel wat verschillen zichtbaar in prijs en is er zelfs een betere deal te vinden, zoals deze bijvoorbeeld.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Dit aanbod is dus goedkoper, al krijg je er geen gratis Xiaomi Mi Band 3 bij. In andere combinaties kan Telfort goedkoper zijn, aangezien minder abonnementskosten rekenen naar mate je meer data en belminuten afneemt. Uiteraard biedt Mobiel.nl meer mogelijkheden.

Vergelijken loont dus en we verwachten dat er een flinke concurrentieslag komt naar mate Xiaomi verder binnendringt op de Nederlandse markt.

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!