Specificaties Xiaomi Redmi Note 5A opgedoken

Specificaties Xiaomi Redmi Note 5A opgedoken

Specificaties Xiaomi Redmi Note 5A opgedoken

De afgelopen dagen zijn er veel geruchten opgedoken over nieuwe telefoons van Xiaomi. We schreven al over de Mi MIX 2 en de Mi Note 3, twee toestellen die waarschijnlijk binnenkort worden uitgebracht. Nu duiken er nog meer geruchten op, maar dit keer over een ander toestel: de Xiaomi Redmi Note 5A.

Budgetversie binnen budgetserie

Redmi is de budgetserie van Xiaomi, hieronder lanceert het bedrijf betaalbare telefoons die ook nog eens goede specificaties hebben. Binnen deze serie wordt de Redmi Note 5A een budgetversie van een andere telefoon, namelijk de Redmi Note 5. Deze telefoon is net als de Redmi Note 5A nog niet gelanceerd. De A-versie zal goedkoper zijn dan de gewone Note 5, maar dit betekent wel dat de specificaties van de telefoon wat minder zijn. De A-versie is dan ook vooral bedoeld als eerste telefoon voor mensen uit Azië.

Specificaties

Volgens de geruchten krijgt de telefoon een 5,5 inch scherm met een resolutie van 720p. Verder zou de telefoon worden uitgerust met 2gb RAM-geheugen, gecombineerd met een Snapdragon 425 processor. Daarnaast krijgt de telefoon waarschijnlijk 16gb aan opslagruimte en een batterijcapacitieit van 3080mAh. Aan de voorkant komt volgens de geruchten een 5MP selfie-camera, aan de achterkant een 13MP camera.

De specificaties van de telefoon zijn dus niet ontzettend goed, maar hier staat tegenover dat de prijs waarschijnlijk niet al te hoog zal zijn. Als je op zoek bent naar een mooie telefoon en geen behoefte hebt aan de beste specificaties, is de Xiaomi Redmi Note 5A waarschijnlijk iets voor jou.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo