Speciale editie Xiaomi Redmi Note 4 krijgt meer RAM

Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4De Xiaomi Redmi Note 4 staat bekend als een toestel met een goede kwaliteit/prijs verhouding. De smartphone heeft niet de allerbeste specificaties, gezien het een budget toestel is. Soms staat Xiaomi er echter voor open de toestellen een kleine boost te geven. Dat is ook het geval bij de Redmi Note 4, welke binnenkort zal verschijnen in variant met meer RAM capaciteit.

Xiaomi Redmi Note 4Nieuwe Xiaomi Redmi Note 4 met 4GB RAM

De exclusieve Redmi Note 4 zal gelanceerd worden met maar liefst 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Afgezien van de Xiaomi Redmi Pro, is zal dit het enige Redmi toestel zijn met deze RAM capaciteit. Normaal gesproken reserveert Xiaomi 4GB RAM voor de premium Xiaomi Mi vlaggenschip toestellen. Het originele Redmi Note 4 toestel heeft 3GB RAM en 32GB opslagruimte.

Verdere specificaties hetzelfde

Afgezien van de RAM capaciteit en interne opslag zullen de rest van de specificaties hetzelfde blijven als het originele toestel. De smartphone zal dus komen met een 5.5 inch full HD display met een resolutie van 1080p. Onder de motorkap zit een Helio X20 deca-core processor en een 4100 mAh batterij. Aan de voorkant heeft de telefoon een 5 megapixel selfie camera en aan de achterkant een 13 megapixel lens.

Beschikbaarheid en prijs

Op 14 maart is het al zover en zal de exclusieve Redmi Note 4 gelanceerd worden in China. Het toestel zal omgerekend 188 euro kosten en onder andere verkocht worden via Xiaomi’s officiële website. Daar zal het besteld kunnen worden in  de kleuren blauw en zwart. Op het moment is het nog onbekend, wanneer het toestel buiten China beschikbaar zal zijn. Naar verwachting zal dit een paar weken langer duren.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo