Dit zijn de snelste smartphones van april 2020

Statistieken en toplijstjes, we zijn er allemaal gek op. Ook wij overigens, met bijvoorbeeld de ‘Beste Xiaomi-smartphones van dit jaar‘. Los daarvan, we hebben ook benchmark-lijstjes en die van april is nu beschikbaar.

Benchmarks in de smartphonewereld

Voordat ik het lijstje met jullie deel, wil ik wel graat iets kwijt over benchmarks en smartphones. Vroeger, was het voor fabrikanten erg belangrijk om bovenaan het lijstje te komen, dit was vooral toen er nog gestreden werd om de allerbeste specs van een smartphone.

Er waren fabrikanten die zo graag wilde winnen, dat ze een beetje gingen valsspelen door bijvoorbeeld bij het openen van bepaalde apps de processor op 100% te laten draaien om zo betere resultaten te krijgen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 2.244 Xiaomi-fans gingen je voor!

De fabrikanten zijn hierop gewezen, de benchmark-apps zijn hierop aangepast, maar wilde dit wel even meegeven bij het bekijken van deze lijstjes. Hierbij moet ik ook aangeven dat AnTuTu, degene die dit lijstje gemaakt heeft, een goede naam heeft in de benchmark-wereld.

Top 10 smartphones april 2020

Voordat ik het lijstje toon, nog even wat details. De benchmarks die hierin verwerkt zijn, hebben plaatsgevonden tussen 1 en 30 april 2020.

Er zijn een aantal verassingen te vinden in dit lijstje, maar ook een aantal te verwachten smartphones. Omdat je dit bericht op Mifans leest, heb je wellicht wel een idee wie er op nummer één staat, maar dat er twee toestellen in de top 3 staan is natuurlijk toch wel uitzonderlijk.

Antutu snelste smartphones april 2020
Via: AnTuTu

Maar er zijn nog meer lijstjes waarin Xiaomi vertegenwoordigd is, dus niet alleen de topmodellen zoals de Mi 10 en de Mi 10 Pro staan hoog genoteerd.

Bekijk nu

Een plek waar Xiaomi MiFans samenkomen om vragen te stellen, beantwoorden, maar ook nieuwe (en oude) producten te bespreken en delen! Bij deze ben je dus uitgenodigd om lid te worden!

Midrange top 10 april 2020

In het lijstje met de snelste midrange toestellen gebaseerd op een benchmark is Xiaomi echter van de troon gestoten. De Redmi Note 8 Pro is naar een tweede plaats verbannen. De nummer één positie is overgenomen door Huawei.

Antutu midrange smartphones april 2020
Via: AnTuTu

Via: AnTuTu

close

Gratis Xiaomi-nieuwsbrief voor en door MiFans

Al 2.244 Xiaomi-fans gingen je voor!)

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments
MiFans