Qualcomm bevestigt: Snapdragon 835 in Xiaomi Mi Mix 2

Snapdragon 835

Afgelopen week maakte Xiaomi bekend dat het de Xiaomi Mi Mix 2 op 11 september gaat lanceren. Verwacht wordt dat er de komende dagen al veel details bekend gaan worden van de telefoon. De eerste dienen zich al aan, zo maakte Qualcomm bekend dat de telefoon aangestuurd wordt door een Snapdragon 835 processor.

Full screen 2.0

Geruchten wezen er al op dat de Xiaomi Mi Mix 2 voorzien zou worden van de Snapdragon 835, maar nu is het dan ook bevestigd. Qualcomm deed dit in een post op het Chinese forum Weibo. Bij deze post plaatste de chipfabrikant een poster waarop gesproken wordt van een ‘full-screen 2.0’. Wat dit precies inhoudt weten we niet, maar het zal vast te maken hebben met het nieuwe randloze scherm.

Nieuwe geruchten

Verder zijn er ook weer een aantal nieuwe geruchten opgedoken. Zo zou het scherm van de Xiaomi Mi Mix 2 een 18:9-verhouding krijgen en heeft de telefoon een vingerafdruksensor aan de voorkant. Verder zou de telefoon een dubbele camera aan de achterkant krijgen en gebruikmaken van een nieuwe audiotechnologie. De telefoon zal dus een flinke upgrade ondergaan, maar waarschijnlijk zien we dit niet terug in een hogere prijs. Volgens geruchten ligt deze bij het basismodel rond de €515. De prijs van de nieuwe iPhone, die een dag later uitkomt, zal hoogstwaarschijnlijk hoger liggen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo