Nieuwe features Xiaomi MI Band 3 gelekt

Xiaomi Mi Band 3

Zoals wij eerder al berichtten werkt Xiaomi aan de opvolger van een van haar succesvolste wearables, de MI Band 2. Na de 2 zal ook de MI Band 3 smart bestuurd kunnen worden met de MI Fitness app. Een gebruiker die daar op zoek was naar instellingen trof per ongeluk een deel van de gebruiksaanwijzing aan van wat de Band 3 zou moeten zijn. Deze vondst bevestigt het vermoeden dat de lancering inderdaad in april plaats kan vinden. Ook geeft deze gebruiksaanwijzing alvast een voorproefje van 2 features die we bij de MI Band 3 kunnen verwachten.

Mi Band 3

Voor een volledige specificatielijst is het nog te vroeg. Wel zien we in de gebruiksaanwijzing dat er naast de zwarte knopĀ  een touch screen op de MI Band 3 te verwachten valt. Met dit touch screen kun je de MI Band 3 ontgrendelen. Zo weet je dat je altijd jouw eigen instellingen uit de fitness app hebt. Daarbij kun je door de verschillende menu’s swipen.

Lees ook: Xiaomi Mi band 3 komt eraan: dit weten we al

Een andere te verwachten feature is een hogere resolutie. Hierdoor zijn afbeeldingen scherper en is de tekst beter leesbaar. Als wij deze functies combineren met de al eerder genoemde bluetooth-functionaliteiten en te verwachten verbeteringen op het gebied van navigatie en GPS-tracking zou Xiaomi zo maar een volgend kassucces in handen kunnen hebben.

Xiaomi MI Band 3

De gelekte passage uit de gebruiksaanwijzing van de Xiaomi MI Band 3

Wanneer verwachten we de Xiaomi MI Band 3?

De Xiomi MI Band 3 is eerder aangekondigd voor ‘2018’. Inmiddels wordt de datum ‘april’ gefluisterd. De eerder ontdekte aanvraag voor een Bluetooth-licentie en de nu gelekte gebruiksaanwijzing duiden erop dat de indicatie april wel eens juist kan zijn. In ieder geval lijkt de release aanstaande.

Wat wellicht nog spannender is dan de releasedatum is de introductieprijs. De MI Band 2 kost ongeveer een derde van de prijs die concurrerende merken vragen. We zijn zeer benieuwd of Xiaomi dit ondanks de premium features op de MI Band 3 kan volhouden. Uiteraard houden we je op de hoogte! Je kunt hieronder ook alvast jouw e-mailadres achterlaten. Dan sturen we je een gratis seintje zodra de MI Band 3 beschikbaar is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_cd0f4″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo