Mi Phone Manager nu ook in het Engels beschikbaar

Mi Phone Manager nu ook in het Engels beschikbaar

Mi Phone Manager nu ook in het Engels beschikbaar

De Mi Phone Manager is nu ook in het Engels beschikbaar. Met de software, enigszins vergelijkbaar met iTunes, kun je je Xiaomi smartphone beheren, zoals de apps, muziek en bestanden op het toestel. Daarnaast biedt het programma dat ook Mi PC Suite genoemd wordt een aantal leuke features zoals SMS’en vanaf je computer en muziek van je smartphone op je computer afspelen.

Mi Phone Manager

Mi Phone Manager kwam eerder al uit in het Chinees, maar was dus onbruikbaar voor de meeste Europeanen met een Xiaomi smartphone. Daar komt nu verandering in. Via de Mi Phone Manager is het mogelijk om je apparaat te beheren. Zo kun je apps verwijderen om extra ruimte vrij te maken, en muziek op je smartphone zetten of verwijderen.

Internet delen

Het is ook mogelijk om via de Mi Phone Manager je internet te delen. Als je dit inschakelt en je Xiaomi smartphone met de kabel met je computer verbindt, heb je internet op je computer via je smartphone. Zo kun je onderweg werken op plekken waar geen WiFi of internetkabel beschikbaar is.

Geavanceerdere features

Maar er zijn nog meer interessante features beschikbaar. Wanneer je je smartphone hebt aangesloten, kun je op de speakers van je computer muziek afspelen dit op je toestel staat. Ook is het mogelijk om de Mi Phone Manager te gebruiken om berichten te versturen via SMS. Ook inkomende berichten verschijnen dan op je computer. Hetzelfde geldt voor het schrijven van een nieuwe notitie vanaf je computer.

Smartphone besturen vanaf je computer

Het is zelfs mogelijk om je Xiaomi smartphone te besturen vanaf je computer. Je kunt dan je muis gebruiken in plaats van een vinger op het touchscreen. Wil je iets typen, dan gebruik je gewoon het toetsenbord van je computer. Je kunt via deze feature ook een screencast, een filmpje van het scherm van je smartphone, maken.

De Mi Phone Manager is gratis te downloaden via het MIUI forum.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo