Mi Health is de nieuwe gezondheids-app van Xiaomi

Elk smartphone-merk heeft zijn eigen ‘gezondheids-app’ en ook Xiaomi werkt aan een nieuwe versie, zo ontdekte ze bij XDA. De naam: Xiaomi Mi Health.

Xiaomi Mi Health

De gezondheids-app is nog niet officieel gelanceerd, maar werd gespot in één van de builds van de Chinese versie van MIUI. Hierin werd de APK (installatiebestand voor apps) gevonden die ook al gebruikt kan worden.

- Advertentie -

Deze kan helaas nog niet geïnstalleerd worden op andere toestellen in deze fase, maar alleen als systeem-app op Xiaomi-devices. Dat wil dus vooralsnog zeggen dat de app niet gebruikt kan worden door de ‘gewone’ gebruiker, maar hier zal binnen afzienbare tijd verandering in komen.

Wat kun je met Mi Health + screenshots

Natuurlijk staat Mi Fit al in de app-winkels, maar hierbij wordt er vooral gericht op bewegen en activiteit, de Mi Health-app zou dit wat meer richting het gezondheidsvlak trekken.

Zo kun je onder andere je stappen bijhouden, maar bijvoorbeeld ook je slaap bijhouden. Dit zou ook automatisch op de achtergrond moeten kunnen gebeuren. Maar ook zaken als menstruatiecycli en BMI en is natuurlijk een motivator om bepaalde doelen te bereiken.

Dat de app zal samenwerken met activiteitentrackers zoals bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Band 4 is niet meer dan logisch.

We weten nog niet alles van de app en we zijn vooral benieuwd hoe Xiaomi de Mi Health-app gaat positioneren. Vooralsnog moeten we het met deze details doen en onderstaande screenshots van XDA.

Lancering

Op dit moment weten we nog niet wanneer de app gelanceerd zal worden. Vooralsnog is deze alleen in de bètaversie van Xiaomi te vinden die voor Chinese gebruikers wordt uitgebracht

  • Product
  • Aanbiedingen

Xiaomi Mi Band 4

27,03
Xiaomi de Xiaomi Mi Band officieel gelanceerd op 11 juni 2019. Deze fitness-tracker wordt de opvolger van de Xiaomi Mi Band 3 die in 2018 gelanceerd ...
€34,99
7 december 2019 23:34
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
38 nieuw van €29,90
1 gebruikt van €34,29

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 keer per week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!