Mi Health is de nieuwe gezondheids-app van Xiaomi

Elk smartphone-merk heeft zijn eigen ‘gezondheids-app’ en ook Xiaomi werkt aan een nieuwe versie, zo ontdekte ze bij XDA. De naam: Xiaomi Mi Health.

Xiaomi Mi Health

De gezondheids-app is nog niet officieel gelanceerd, maar werd gespot in één van de builds van de Chinese versie van MIUI. Hierin werd de APK (installatiebestand voor apps) gevonden die ook al gebruikt kan worden.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Deze kan helaas nog niet geïnstalleerd worden op andere toestellen in deze fase, maar alleen als systeem-app op Xiaomi-devices. Dat wil dus vooralsnog zeggen dat de app niet gebruikt kan worden door de ‘gewone’ gebruiker, maar hier zal binnen afzienbare tijd verandering in komen.

Wat kun je met Mi Health + screenshots

Natuurlijk staat Mi Fit al in de app-winkels, maar hierbij wordt er vooral gericht op bewegen en activiteit, de Mi Health-app zou dit wat meer richting het gezondheidsvlak trekken.

Zo kun je onder andere je stappen bijhouden, maar bijvoorbeeld ook je slaap bijhouden. Dit zou ook automatisch op de achtergrond moeten kunnen gebeuren. Maar ook zaken als menstruatiecycli en BMI en is natuurlijk een motivator om bepaalde doelen te bereiken.

Dat de app zal samenwerken met activiteitentrackers zoals bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Band 4 is niet meer dan logisch.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

We weten nog niet alles van de app en we zijn vooral benieuwd hoe Xiaomi de Mi Health-app gaat positioneren. Vooralsnog moeten we het met deze details doen en onderstaande screenshots van XDA.

Lancering

Op dit moment weten we nog niet wanneer de app gelanceerd zal worden. Vooralsnog is deze alleen in de bètaversie van Xiaomi te vinden die voor Chinese gebruikers wordt uitgebracht

  • Product
  • Aanbiedingen

Xiaomi Mi Band 4

49,90
Xiaomi de Xiaomi Mi Band officieel gelanceerd op 11 juni 2019. Deze fitness-tracker wordt de opvolger van de Xiaomi Mi Band 3 die in 2018 gelanceerd ...
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo