Xiaomi lanceert Mi In-Ear Headphones Basic voor $7,50

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic

Xiaomi maakt en verkoopt al langere tijd een setje oordopjes, de Pistons. Sinds vandaag komt daar een nieuw product bij, namelijk de Mi In-Ear Headphones Basic. Deze oordopjes zijn de goedkopere versies van de Pistons en zijn in andere kleuren verkrijgbaar. De Mi In-Ear Headphones zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in onder andere Maleisië en Singapore.

Mi In-Ear Headphones Basic

De Mi In-Ear Headphones Basic kosten in Singapore $7,50 per setje. De oordopjes zijn gemaakt van lichtgewicht plastic waardoor je ze comfortabel kunt dragen. Doordat de earphones in-ear zijn hoor je minder van je omgeving, is het volume hoger en klinkt het geluid beter. In de kabel van de Mi In-Ear Headphones zit een afstandsbediening, waarmee je gesprekken op kunt nemen, en muziek kunt pauzeren of juist verder laten spelen.

Daarnaast kun je het volume aanpassen en door de knop in het midden van de afstandsbediening twee seconden ingedrukt te houden hang je een op wanneer je aan het bellen was. Als laatste kun je door de middelste knop op de afstandsbediening twee keer kort in te drukken je telefoon op stil zetten. De afstandsbediening werkt met alle Android telefoons, en gedeeltelijk met iPhone’s. Op iPhone’s werkt het harder of zachter zetten via de oordopjes namelijk niet.

Verschil Xiaomi Pistons

Het grootste verschil tussen de Xiaomi Pistons en de Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic is waarschijnlijk het uiterlijk. De pistons zijn zilver of bruin, de Mi In-Ear Headphones Basic zijn wit of zwart. Daarnaast worden de Pistons in een luxere verpakking geleverd en zijn de oordopjes van betere kwaliteit. Als laatste, en niet geheel onbelangrijk is dat de plug die je in je smartphone of tablet stopt in het geval van de Xiaomi Pistons van goud is, waardoor de overdracht van het signaal voor het geluid beter is en je minder ruis, kwaliteit- en volumeverlies hebt.

Via Gizchina


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij