Maak je borst maar nat voor drie Xiaomi Redmi 4 toestellen

Xiaomi Redmi 4 serie

Xiaomi Redmi 4 serieGoed nieuws voor Xiaomi liefhebbers. Het bedrijf heeft drie nieuwe toestellen aangekondigd, welke zullen behoren tot de Xiaomi Redmi 4 serie. We hebben het over de Xiaomi Redmi 4, Xiaomi Redmi 4A en de Xiaomi Redmi 4 Pro Edition.

Xiaomi Redmi 4 serie

Xiaomi is één van de grootste Chinese smartphone bedrijven en zet met de Redmi 4 serie weer prachtige toestellen op de markt. En hoewel Xiaomi één van de duurdere bedrijven is in China, zijn hun telefoons altijd nog veel goedkoper dan merken zoals Apple en Samsung. De Redmi 4 toestellen lijken wel erg goedkoop, met het duurste toestel voor omgerekend 120 euro. De toestellen hebben allemaal een 5 inch display en een metalen behuizing. Ze draaien op Android 6.0 Marshmallow met Xiaomi’s MIUI 8.

Xiaomi Redmi 4A

De Redmi 4A is de meeste bescheiden telefoon in de serie. Het heeft een HD display met een resolutie van 720 pixels. Binnenin de telefoon vinden we een 1.4GHz Snapdragon 425 quad-core processor met 2GB RAM en 16GB intern geheugen. Zoals bij de meeste telefoons is het interne geheugen uitbreidbaar. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera, terwijl er aan de achterkant een camera van 13 megapixel zit. Het toestel heeft een behoorlijke batterij met een capaciteit van 3120mAh. De Redmi 4A heeft de erg verleidelijke prijs van 66 euro.

Xiaomi Redmi 4 serie

Xiaomi Redmi 4

De Redmi 4 is het iets grotere zusje van de Redmi 4A. Ook dit toestel heeft een HD display, 2GB RAM en 16GB interne opslag. Voor de processor heeft Xiaomi voor een andere chipset gekozen dan bij de Redmi 4A. Het toestel is uitgerust met een 1.4GHz Snapdragon 430 octa-core processor. Aan de voorkant vinden we weer een 5 megapixel camera, maar aan de achterkant is er nu een 13 megapixel camera met autofocus. De batterij is iets groter met 4100mAh en dit toestel heeft aan de achterkant ook nog een vingerafdrukscanner. Dit toestel kan gekocht worden voor 94 euro.

Xiaomi Redmi 4 Pro Edition

Dan komen we bij de Redmi 4 Pro Edition. Zoals de naam al aangeeft is dit de meest uitgebreide Redmi 4 smartphone. Het toestel heeft een full HD display met een resolutie van 1080 pixels. De processor is geupgrade naar een 2.0 GHz Snapdragon 625 octa-core chipset. De RAM capaciteit is 3GB en het interne geheugen is vergroot naar 32GB. Ook dit toestel heeft 5 megapixel en 16 megapixel camera’s.  Het heeft de vingerafdrukscanner, welke we ook bij Redmi 4 zagen en een behoorlijke 4100mAh batterij. De Pro telefoon is het duurst en kost ongeveer 120 euro.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo