Gelekte foto’s 5.5 inch Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix toestellen

Xiaomi Mi Mix toestellenDe Xiaomi Mi Mix is mogelijkerwijs de meest baandbrekende Chinese smartphone, die we dit jaar hebben gezien. Het is één van de toestellen waar het meest over is geschreven. Dat is ook niet zo vreemd, gezien de geweldige features van de telefoon en het futuristische design. Ondanks dit alles lijkt het toestel toch een nadeel te hebben. Voor veel mensen is het display van 6.4 inch toch nog wat te groot. Dit heeft ervoor gezorgd dat mensen, welke de Mi Mix geweldig vinden, deze toch niet hebben gekocht. Voor die mensen is er goed nieuws. Op recent gelekte foto’s is namelijk een Mi Mix toestel te zien, maar dan met een 5.5 inch display.

Twee Mi Mix toestellen

Hoewel de foto’s niet van de allerhoogste kwaliteit zijn, is er duidelijk een Mi Mix toestel te zien. Naast de Mi Mix is een kleiner toestel te zien, welke ernstig veel lijkt op een kleinere versie van de populaire smartphone. Wanneer de formaten van de toestellen vergeleken worden, zou dit neerkomen op een formaat van 5.5 inch van de kleinere telefoon.

Specificaties

De foto’s komen vergezeld van nog meer geruchten. Zo zou de kleinere Mi Mix komen met een Snapdragon 821 processor in combinatie met 4GB RAM en 64GB interne opslag. Het display zou aan de voorkant 90% van het toestel in beslag nemen.

Korreltje zout?

Hoewel Xiaomi nog geen officieel bericht heeft gegeven over een mogelijke kleine versie van de Mi Mix, zijn we toch optimistisch. Xiaomi speelt vaak in op de wensen van de consument en het zou niet zo vergezocht zijn, dat ze inderdaad een 5.5 inch versie zouden uitbrengen. We volgen hoopvol de ontwikkelingen op de voet.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo