Foto’s nieuw Xiaomi toestel gelekt

Foto’s nieuw Xiaomi toestel gelekt

Nieuw Xiaomi toestelHet is nog niet zo lang geleden dat we de lancering mochten meemaken van de Xiaomi Mi 5S en de Xiaomi Mi 5S Plus. Bij Xiaomi is het echter nooit tijd voor rust. Op recent gelekte foto’s is alweer een nieuw Xiaomi toestel te bewonderen. Op de foto’s is de smartphone van alle kanten te zien. Ook is er een foto van enkele specificaties van het toestel.

Uiterlijk

Op de foto’s is te zien dat het toestel een zwart metalen behuizing heeft. De randen van de behuizing lijken veel meer afgerond dan bij vorige toestellen. De metalen finish en 2.5D glass display geven het toestel een iPhone look. Aan de voorkant is een vingerafdrukscanner te zien. Een enkele camera met LED flash siert de achterkant van het de smartphone.

Specificaties

Gelukkig zat er bij de gelekte foto’s er ook één van de systeem features in Miui 8. Van de foto kunnen we opmaken dat het toestel 3GB RAM heeft en 64GB interne opslag. Het toestel draait op Android 6.0 en er zit een 2.2Ghz octa-core chipset in. De chipset details doen vermoeden dat de smartphone een Mediatek processor heeft en geen Qualcomm. Kenners denken aan een Mediatek Helio P20. Als dat het geval is, zou de telefoon iets meer betaalbaar moeten zijn dan de Mi 5S.

Specificaties nieuwe Xiaomi smartphone

Xiaomi Mi 5S?

Chinese bronnen zijn volop aan het speculeren over wat voor toestel het zal worden. Volgens sommigen gaat het om een nieuw Redmi toestel. Anderen vinden een Xiaomi Mi 5C meer aannemelijk. Het wachten is op Xiaomi voor meer informatie (of nog meer gelekte foto’s).

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo