Vliegtuig met 100000 Mi 3 telefoons naar India vertrokken

Xiaomi chartert vliegtuig met 100.000 Mi 3 toestellen naar India

Xiaomi chartert vliegtuig met 100.000 Mi 3 toestellen naar India

De Xiaomi Mi 3 toestellen gaan ontzettend snel en vaak over de toonbank in India. Zo snel, dat er vaak tekorten zijn. Veel mensen die een toestel willen kopen klagen daarover, en zeker op bepaalde momenten is weinig voorraad erg vervelend voor klanten.

Divali

Bijvoorbeeld tijdens Divali, een feest dat in heel India gevierd wordt. Vlak voor dit feest stijgt de vraag naar producten enorm, net als bij ons tijdens Kerst of vlak voor sinterklaas. Omdat er kans was dat er te weinig Mi 3 toestellen beschikbaar zouden zijn, heeft Xiaomi een extra vlucht naar India vol toestellen geboekt.

Vliegtuig met 100.000 smartphones

En die vlucht is volgens bronnen vandaag vertrokken vanuit China, en komt naar verwachting vanavond plaatselijke tijd aan. Aan boord zijn 100.000 smartphones, klaar om verkocht te worden. Volgens verschillende bronnen gaat Xiaomi samen met Flipkart, een van de grootste webshops in India een speciale actie opzetten voor Divali begint. Daarover is niet veel bekend, behalve dat het volgens Flipkart ‘een grote surprise party’ gaat worden.

Afbeelding bovenaan: foto van het vliegtuig vol smartphones voordat het vertrok.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo