Exit Xiaomi Mi5 enter Xiaomi Mi5S

Foto van Xiaomi toestel

Foto van Xiaomi toestel

Xiaomi heeft met de Mi5 een paar interessante keuzes gemaakt. Ze kozen bijvoorbeeld voor een ongebruikelijk formaat voor het display van 5.15 inch. Door dit formaat zouden er meer led lampjes geplaats kunnen worden voor meer helderheid. Helaas kozen ze er wel voor om het zwarte rand ontwerp te behouden, ondanks het feit dat dit door velen werd verafschuwd. De Mi5 kwam met een toch indrukwekkende Snapdragon 820 chip en een snelle f1.8 hoofdcamera. Dit alles bleek toch niet voldoende te zijn om genoeg toestellen te verkopen, dus komt Xiaomi nu met een update: de Xiaomi Mi5S.

Xiaomi Mi5S

Xiaomi heeft zijn beste beentje voorgezet met de Mi5 update. Volgens screenshots van de specificaties wordt de chipset in de Mi5S geupdate naar een Snapdragon 821 met 2.4Ghz en 6GB RAM. Het toestel zal een interne opslag van 256GB aan kunnen, wat betekent dat de smartphone nog meer media bestanden aan zal moeten kunnen. De rest van de hardware lijkt hetzelfde te zijn gebleven: 3490mAh batterij, USB type-C en 16 megapixel F1.8 hoofdcamera. Ook het aangepaste formaat van 5.15 inch lijkt overgenomen te worden.

Screenshots Xiaomi Mi5S specs

Lancering

Er wordt verwacht dat Xiaomi de Mi5S in de komende weken zal gaan lancering. Voor wie alsnog de Mi5 wil proberen is het verstandig goed op te letten. In afwachting van het nieuwe toestel zullen de prijzen van de Mi5 waarschijnlijk omlaag gaan.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo