Deze vier producten lanceerde Xioami deze week ‘stiekem’

Xiaomi Yungmai fitness gear

Xiaomi is al lang niet meer alleen een smartphone-maker, maar zo zoetjes aan één van de grootste producers van telefoons, domotica en slimme elektronica ter wereld. Waar zij voor de telefoons altijd proberen zo veel mogelijk rumoer te maken rondom een lancering worden andere producten met een stuk minder tromgeroffel gelanceerd. In dit artikel delen we vier opvallende stille releases.

Stille releases sportgear

Onder het label Yunmai verkoopt Xiaomi allerlei materialen voor fitness en training. Twee stille releases trekken de aandacht. Allereerst de Xiaomi Yunmai oefenblokken en daarnaast de Xiaomi Yunmai elastische oefenband. De blokken zijn bijzonder geschikt als handsteun of steuntje in de rug bij diverse oefeningen terwijl de elastische band ideaal is bij spieroefeningen.

Xiaomi Yungmai fitness gear

De Xiaomi Yungmai oefenblokken en elastieken band in gebruik.

Optimaal geluid voor onderweg

In het kader van wereld muziekdag maakte Xiaomi, samen met Duitse audiospecialist Tymphany, de Xiaomi Mi Pocket Speaker 2. Deze draagbare speaker levert draagcomfort en tegelijkertijd een superieure geluidskwaliteit. De speaker is, mede door de ledlamp en aansturing via drukknop, erg makkelijk in gebruik. Door de Bluetooth verbinding (die tot 10 meter ver gaat) kun je de speaker ook gebruiken om handsfree te bellen. Handig, bijvoorbeeld in de auto. Tot slot kan je, door de ingebouwde 1.200 mAh batterij, zo’n zeven uur muziek of andere opnamen terughoren. Zo kun je direct controleren of jouw social media post verstaanbaar is opgenomen.

Xiaomi Mi Pocket speaker 2

De tweede generatie draagbare speakers van Xiaomi Mi

Xiaomi Mi Router 4Q

Als laatste van de stille releases vonden we de nieuwste Xiaomi router. Uitgevoerd in flitsend blauw is deze router zeker een blikvanger. Gelukkig maakt het stijlvolle ontwerp deze router tot een leuke accessoire. Natuurlijk is deze slimme router niet alleen leuk, maar ook erg praktisch. De specificaties geven de kwaliteit al aan. Wij benoemen de belangrijkste: een QCA9561 chip, 775MHz frequentie, 64MB intern geheugen en 450Mbps bandbreedte. De router is geschikt voor het 802.11n wireless protocol. Ook spannend is dat er voor Xiaomi-apparaten een speciale MiNET knop is ontwikkeld. Als je deze indrukt krijgen Xiaomi-apparaten altijd voorrang wanneer zij connectie maken via de router.

Xiaomi bepaalt vaak per land of en waar stille releases te verkrijgen zijn. Via onze partner Gearbest kan je het grootste aanbod van Xiaomi artikelen, inclusief stille releases, vinden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo