De nieuwe Xiaomi Black Shark 3 Pro is dé smartphone voor gamers

Xiaomi Black Shark 3 Pro

Black Shark, het sub-brand van Xiaomi, lanceert op 3 maart de nieuwste versie van de Black Shark smartphone-reeks. Deze Black Shark 3 Pro breekt alle records wat betreft snelheid en optimaal game plezier.


De Black Shark 3 Pro

Xiaomi heeft een aantal sub-brands onder zijn hoede en sommige daarvan zijn succesvoller dan andere. Black Shark is een goed voorbeeld van een merk dat het heel erg goed doet op het gebied van gaming. De voorgaande toestellen waren altijd al goed, maar de Black Shark 3 Pro breekt alle records.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Er is op dit moment geen toestel dat beter scoort op het gebied van de Antutu score. De nieuwe Black Shark 3 Pro behaalde daar namelijk een score van maar liefst 620,952 punten, wat op het moment van schrijven veruit de hoogste score ooit is.

Bijzondere specificaties

Zoals gezegd is de Black Shark 3 Pro dus een toestel dat bestemd is voor gamers. Alles in het toestel is bedoeld om die game-ervaring zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Zo is het toestel onder andere voorzien van de volgende eigenschappen:

  • 90-270Hz refresh rate
  • 120Hz QHD-beeldscherm
  • Snapdragon 865 SoC chipset
  • 5G connectiviteit
  • 620,952 Antutu score
  • 16GB LPDDR5 RAM-geheugen
  • 5.000 mAh batterij
  • 65W oplaadcapaciteit
Xiaomi Black Shark 3 Pro
Via: gizchina.com

Verrassend snelle refresh rate

Er zijn maar weinig fabrikanten die zoveel geven om de refresh rate als makers van gaming smartphones. Niet vreemd, want wanneer je een game speelt moet alles natuurlijk gewoon soepel verlopen. De Black Shark beschikt daarom over een geweldig scherm met een 270Hz sampling rate. Dit is het eerste toestel dat wordt uitgerust met zo’n snelle refresh rate.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Daarnaast is ook de response delay van de Black Shark 3 Pro erg indrukwekkend. Met een enkele vinger ligt die op 24 milliseconden en met twee vingers op 28 milliseconden. Een goede score voor een probleemloos spelverloop.


Lancering en prijs

De Black Shark 3 Pro wordt gepresenteerd op 3 maart. Het is nog onduidelijk of er ook een Europese lancering aan komt. Toch is dat wel te verwachten, aangezien je ook de Black Shark 2 kon kopen vanuit Nederland. Zo niet, dan zal het toestel net als de Black Shark 2 ook gewoon weer op websites als AliExpress of Gearbest verschijnen.

De prijs van het toestel is nog niet bekend gemaakt. De huidige prijs van de Black Shark 2 ligt rond de 450 euro. Het is dus te verwachten dat de prijs van de Black Shark 3 Pro hier nog een stuk overheen zal gaan. Zeker met de specificaties die we op 3 maart mogen verwachten van het toestel.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo