Xiaomi lanceert waarschijnlijk ook Mi Band 3 op 23 mei

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi heeft een groot product event aangekondigd voor 23 mei a.s. Om de spanning en geruchten een beetje op te voeren maken zij niet bekend welke gadgets er geproduceerd gaan worden. Men speculeert dat de Xiaomi Mi 7 dan als nieuw vlaggenschip wordt gepresenteerd. Eerder vandaag twitterde woordvoerder Donovan Sung dat er niet één maar vele productlanceringen plaats gaan vinden. Dit voedt de geruchten natuurlijk. Zo gaat nu ook het gerucht dat de Mi Band 3 tijdens dit event officieel gelanceerd zal worden.

Mi Band 3?

Naast telefoons produceert Xiaomi via dochterbedrijf Huami ook wearables. Hun Mi Band is één van de populairste ter wereld. Na release van de Mi Band 2 in 2016 wordt reikhalzend uitgezien naar deze opvolger.

Xiaomi release event 23 mei 2018 met release Xiaomi Mi 7 en Mi Band 3

Aankondiging release event met meerdere releases. Ook de Mi Band 3?

Capaciteiten Mi Band 3?

Aangezien de Mi Band 3 niet voorzien is van uitwendige knoppen gaan specialisten uit van een touch screen beeldscherm. Daarbij zal het ongetwijfeld mogelijk zijn om de hartslag te meten bij bepaalde sportactiviteiten. Een andere functie is dat direct het verbranden van vet en verbruik van calorieën wordt gemeten.

Door de te verwachten koppeling koppeling met de Mi Fit App kun je direct zien hoever je op schema bent met een dagdoel. Ook kun je dan zien hoeveel je nog moet doen of wat je wel en niet mag eten om die dag jouw doelen te halen. Zo wordt deze slimme band wel een heel goed sportmaatje.

Meer handigheden voor de Mi Band 3?

Naast de mogelijkheden om jouw resultaten voor 12 sporten bij te houden en jou te stimuleren om jouw doelen te halen, brengt deze Mi Band ook in kaart hoeveel je verbrand met reguliere activiteiten zoals traplopen of van en naar je werk fietsen. Dit is slechts een kleine greep uit de opties van de Mi Band 3.

Mi Band 3 hebben?

Zoals gezegd is nog niet zeker dat de lancering op 23 mei plaats vindt. Zelfs als dit zo is kan de verkoop even op zich laten wachten. Als je hier niet veel zin in hebt kun je jezelf opgeven voor een gratis seintje als deze fitness wearable beschikbaar is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_cd0f4″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo