Nieuwe generatie Xiaomi Mi Notebook Air met vingerscanner en nieuwe processor & videokaart

Nieuwe generatie Xiaomi Mi Notebook Air met vingerscanner en nieuwe processor en videokaart

Nieuwe generatie Xiaomi Mi Notebook Air met vingerscanner en nieuwe processor en videokaart

Xiaomi heeft gisteren de populaire Xiaomi Mi Notebook Air een update gegeven. De nieuwe versies hebben een snellere processor, videokaart en hebben een vingerscanner. De prijzen zijn nog steeds verassend laag.

Vingerscanner

Steeds meer producten krijgen een vingerscanner, zoals smartphones, tablets en nu ook laptops. Dat is gemakkelijk voor de gebruiker: hij hoeft geen pincode in te voeren. Het is ook een stuk veiliger, want een pincode kan afgekeken worden. De vingerscanner in de geüpdate Xiaomi Mi Notebook Air is te vinden in de trackpad. Rechtsboven in de trackpad is een klein rechthoek te vinden waardoor de laptop met je vingerafdruk ontgrendelt kan worden.

Xiaomi Mi Notebook Air is nu ook sneller

De laptop is door de update ook sneller geworden. Zo heeft het model met een Intel i7 processor de nieuwste i7 processor gekregen, met een snelheid van 3.0GHz. Hierdoor is deze laptop 10% sneller. Ook de processors van de versies met een i5 processor hebben de nieuwste generatie processor gekregen.

Prijzen

De prijzen van de nieuwe generatie Xiaomi Mi Notebook Air zijn nu ook bekend. De versie met een i5 processor met 128gb opslagcapaciteit gaat €656 kosten. Dezelfde versie maar met 256gb opslagcapaciteit gaat €722 kosten. De prijs van de versie met een i7 processor is helaas nog niet bekend.

Meer weten over de laptop? Bekijk de Xiaomi Mi Notebook Air pagina.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo