Zou dit de Xiaomi Mi Mix 2s in deze video zijn?

Xiaomi Mi Mix 2s het verwachte scherm-ontwerp

Zoals we eerder hebben gemeld komt de Xiaomi Mi Mix 2s er vanaf 27 maart echt aan. Inmiddels draait de geruchtenmachine op volle toeren en is ook Xiaomi zelf druk bezig om ons door middel van teasers lekker te maken. Uiteraard volgen wij het nieuws en zo zagen wij dit filmpje. Dit zou volgens de makers de eerste Xiaomi Mi Mix 2S video zijn. Wil jij als eerste testen of het klopt of bevalt hetgeen je ziet zo dat je niet wilt wachten? Geef je dan op voor een gratis seintje zodra de Mi Mix 2S beschikbaar is.

Xiaomi Mi Mix 2s op video

https://youtu.be/XVgXD0lQ6Hc

Kijk en oordeel zelf!

Wat als dit inderdaad een Xiaomi Mi Mix 2s video is?

Allereerst valt op dat de voorkant inderdaad bijna geheel bestaat uit het scherm. Er is geen zichtbare lijst en dat maakt de verhouding scherm:beeld nog hoger. Daarbij valt direct op hoe scherp de kleuren zijn. Een derde opvallend punt is de camera die klaarblijkelijk toch rechtsboven bevestigd is.

Toch lijkt dit nog niet helemaal zeker. Zoals een kijker onder het filmpje terecht opmerkt lijkt het soms of de schermkleur te zien is onder wat de camera-opening zou moeten zijn. Als dat inderdaad klopt en men toch geen camera in de bovenhoek heeft geplaatst zal de schermverhouding nog indrukwekkender zijn.

Daarbij valt de fenomenale snelheid van de Snapdragon 845 op. Wanneer degene die de telefoon vasthoud scrolt blijven de foto’s en letters scherp zichtbaar, terwijl je normaal gesproken ziet dat deze zich eerst kort moeten herstellen als het beeld weer stil staat.

Hoe kun je de Xiaomi Mi Mix 2s bestellen?

Als jij wilt controleren of dit inderdaad een Xiaomi Mi Mix 2s video is wil je hem vast bestellen (wat overigens ook kan als je gewoon van de premium eigenschappen wilt genieten). Aangezien de telefoon op 27 maart gelanceerd wordt en pas daarna te koop is, kun je je alvast opgeven voor een vrijblijvend seintje zodra de Mi Mix 2S beschikbaar is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_08279″][/cp_slide_in]

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo