Zien we de Xiaomi Mi 2S op deze foto?

Xiaomi Mi Mix 2s het verwachte scherm-ontwerp

Nu 27 maart 2018 naderbij komt wordt de telecom-wereld steeds nerveuzer. Immers de lancering van Xiaomi Mi Mix 2s belooft, als nieuw vlaggenschip, groots te worden. Xiaomi vindt het prima en wakkert deze hype graag aan met dagelijkse teasers. Ook de zogenoemde ‘insiders’ hebben haast iedere dag nieuwe gelekte features. Uit alle geruchten vandaag een serieuze melding over het uiterlijk van de Xiaomi Mi Mix 2s.

Hoe ziet de voorkant van de Xiaomi Mi Mix 2s eruit?

Volgens de laatste informatie is dit de voorkant van de Xiaomi Mi Mix 2s:

Xiaomi MI MIX 2S Leaked Photo Front

Zou dit de voorkant van de Xiaomi Mi Mix 2s zijn?

Wat onmiddellijk opvalt is de relatief brede lijst aan de onderzijde van het toestel. Volgens de firmware van het toestel is dit gedaan om de selfie-camera een plek te kunnen geven.

Hoe ziet de achterkant van de Xiaomi Mi Mix 2s eruit?

Volgens dezelfde informatie is dit de achterzijde van de Xiaomi Mi Mix 2s:

Xiaomi MI MIX 2S leaked photo rear

Zou dit de achterzijde van de Xiaomi Mi Mix 2s zijn?

Ook aan de achterzijde valt direct een aantal dingen op. Allereerst de spiegelende uitvoering. Deze spiegeling indiceert dat de achterkant van het toestel van glas is. Daarmee wordt het eerdere gerucht dat draadloos opladen mogelijk is, bevestigd.

Midden op het toestel zien we een vingerafdruksensor met ring. Daarmee lijken eerdere geruchten dat de vingerafdruksensor in het display verwerkt zouden worden niet juist.

Verder valt op dat in de linker bovenhoek de twee camera’s verticaal geplaatst zijn en gescheiden door de LED-flitser. Zoals we eerder aangaven zijn deze camera’s erg innovatief aangezien ze niet als ‘dual camera’ maar individueel kunnen worden gebruikt.

Xiaomi Mi Mix 2S kopen

Er wordt door veel Xiaomi-liefhebbers afgeteld naar 27 maart, dan vindt de lancering plaats. Hierna is het aftellen naar het moment dat deze telefoon ook daadwerkelijk te koop komt en in Nederland besteld kan worden. Wil jij de eerste zijn die deze telefoon kan bestellen? Dan geven we je graag een vrijblijvend seintje als het zover is!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_08279″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo