Xioami lanceert Mi Max 2: twee dagen batterijduur, 68% opladen in 1 uur

Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2

Zoals we al verwachtten heeft Xiaomi vandaag de Xiaomi Mi Max 2 aangekondigd. De telefoon behoudt hetzelfde 6.44 inch scherm. Opvallend is de gigantische 5.300mAh batterij. Hierdoor kan je de telefoon 2 dagen gebruiken zonder opladen. Mi Max 2 gaat €220 kosten.

Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2 heeft een metalen behuizing, die uit een stuk aluminium is vervaardigt. De smartphone heeft een groot 6,44 inch scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Aan de binnenkant is een octa-core Snapdragon 625 processor te vinden in combinatie met 4gb werkgeheugen. Er zijn twee modellen beschikbaar: met 64gb of 128gb opslagcapaciteit. Aan de achterkant is een vingerscanner te vinden. Boven en onder het scherm zijn speakers verwerkt, waardoor stereo geluid geproduceerd kan worden.

Twee dagen gebruiken, 68% opladen in één uur

De Xiaomi Mi Max 2 heeft een werkelijk gigantische batterij. De capaciteit is 5300mAh, het dubbele van een iPhone. Hierdoor kun je de smartphone twee dagen gebruiken zonder opladen. Als je dan moet opladen gaat dat razendsnel. Dankzij QuickCharge 3.0 technologie laadt de telefoon in één uur tot 68% op. Opladen gaat via een USB Type-C kabel.

 

Camera

Ook speciaal is de camera. Xiaomi Mi Max 2 gebruikt dezelfde camera als de Xiaomi Mi 6. Het gaat om een 12 megapixel camera gemaakt door Sony. De camera is 56% gevoeliger voor licht, waardoor je betere foto’s in het donker kunt maken. Aan de voorkant is een 5 megapixel camera te vinden voor selfies.

 

Prijzen

De Xiaomi Mi Max 2 is vanaf 1 juni in China te koop. Het 64gb model gaat 1699RMB kosten, omgerekend €220. Het model met 128gb opslagcapaciteit gaat omgerekend €260 kosten.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo