Xiaomi 4K drone vanaf 3 maart te koop

Xiaomi 4k drone

Xiaomi 4k droneHet is alom bekend dat Xiaomi naast smartphones, ook een hele reeks aan andere elektronica produceert. Negen maanden geleden onthulde het bedrijf één van de meest geanticipeerde drones. Helaas was dat ook het enige dat met de drone gebeurde, tot nu. Xiaomi heeft nu eindelijke een officiële lanceringsdatum voor de Xiaomi 4K drone bekendgemaakt. Op 3 maart zal het zover zijn en zal de drone voor omgerekend 435 euro aangeschaft kunnen worden.

Uiterlijk Xiaomi 4k Drone

De nieuwe Xiaomi must have heeft het uiterlijk van een libel. Vier propellers zorgen ervoor dat het apparaatje de lucht in komt en kan blijven. Bij de drone hoort uiteraard ook een afstandsbediening. Deze kan, behalve de drone manoeuvreren, ook aangesloten worden aan een smartphone. Op de telefoon kan dan live gevolgd worden, wat de drone camera precies ziet.

26 minuten vlieg genot met 360 graden camera

De Xiaomi drone is één van de betere op de markt en komt met een 5100 mAh batterij. Deze zorgt ervoor dat de vliegende gadget 26 minuten in actie kan blijven. Met de 4k camera kunnen indrukwekkende videobeelden en foto’s gemaakt worden. De camera is vastgemaakt aan een basis welke kan kantelen, waardoor 360 graden beelden gemaakt kunnen worden.

Beschikbaarheid

In eerste instantie zal de drone vanaf 3 maart verkocht worden in Xiaomi winkels in China. Of en wanneer de drone ook naar  Europa komt is nog onbekend.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo