Xiaomi Yi 4K camera te koop voor €190 bij Gearbest met kortingscode

https://mifans.nl/out/GByi4kcamera

Xiaomi lanceerde twee weken geleden de Xiaomi Yi 4K camera. Grootste veranderingen zijn het filmen in 4K-kwaliteit en het schermpje op de achterkant. De camera is nu als pre-order met een kortingscode voor slechts €190 te bestellen.

Xiaomi Yi 4K Camera

De Xiaomi Yi 4K camera filmt in betere kwaliteit als zijn broertje, namelijk in 4K. Via het 2,2 inch scherm aan de achterkant van de camera zie je precies wat je aan het filmen bent. Ook opvallen is de grote batterij van de Xiaomi Yi 4K Camera. Die heeft een capaciteit van 1400mAh. Dat betekent dat je met gemak 2 uur lang in 4K kunt filmen. Dat was bij de vorige generatie niet het geval, en ook de nieuwste GoPro camera’s halen gemiddeld een uur.

€190 met kortingscode ‘GBYI2’

De camera is met kortingscode GBYI2 voor slechts €190 te bestelen. Het gaat om een pre-order. Dat betekent dat de camera naar verwachting op 30 juni op de post gaat, omdat de voorraad nu nog beperkt is. Pre-orders worden door verkopers gebruikt om de vraag beter in te kunnen schatten. Wie een product als pre-order bestelt is een van de eerste die het product ontvangt en betaalt een stukje minder.

Xiaomi Yi 4K Camera bekijken bij Gearbest.


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij