Xiaomi introduceert de Xiaowa robotstofzuiger

Xiaomi Xiaowa robot stofzuiger

Naast mobiele telefoons is Xiaomi wereldwijd ook een van de grote spelers op het gebied van robotica. Na eerder twee duurdere robotstofzuigers op de markt te hebben gebracht introduceren zij nu met de Xiaowa robotstofzuiger een budgetversie. Met mobiele telefoons heeft Xiaomi inmiddels de reputatie dat zij premium kwaliteit biedt budgetprijzen. Met deze robotstofzuiger lijkt zij die reputatie ook voor robotica te willen creëren. Je kunt namelijk veel van deze robotstofzuiger verwachten.

Xiaowa robotstofzuiger

De Xiaowa robotstofzuiger is geschikt voor binnenshuis. Via de Mi home app kun je de Xiaowa robotstofzuiger op afstand bedienen, dus desgewenst stofzuigt hij de kamers wanneer je niet thuis bent. Aan de zijkant tref je een enkele veegborstel. Aan de onderkant van de stofzuiger zie je de belangrijkste borstel. Deze beweegt zodat de kamer echt schoon wordt.

Om te voorkomen dat de robot zich vastdraait op kabels of de kleden overslaat kan de robot zelfs obstakels tot 2 centimeter nemen. Daarnaast is de Xiaowa robotstofzuiger op 9 manieren te programmeren. Wil je langs de plinten of de koffie die je liet vallen opruimen? Je stelt het eenvoudig in met de Mi home app.

Xiaomi Xiaowa robotstofzuiger

Xiaomi Xiaowa robotstofzuiger, de boven- en onderkant

Wat zijn de technische gegevens van de Xiaowa robotstofzuiger?

Er is ruimte voor 640 ml stofcapaciteit. Dit is genoeg voor één kamer. De robotstofzuiger kun je met negen verschillende standen laten werken. Deze stel je in met de Mi home app. De zuigkracht van deze robotstofzuiger is 1600 Pa. Deze Xiaowa is voorzien van een 2400 mAh batterij. Aangezien het een ´slimme´ stofzuiger is gaat hij terug naar zijn laadstation om op te laden als de batterij tijdens het stofzuigen leeg raakt. Zodra de batterij weer vol is gaat hij zelf terug en verder waar hij gebleven was.

Wanneer kan ik de Xiaowa robotstofzuiger kopen?

Deze handige huishoudhulp is naar verwachting rond 20 april te koop. De crowdfunding (die Xiaomi gebruikt om te testen of een product succesvol kan zijn) is 2500% voltekend, dus wees er snel bij!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo