Xiaomi winkels in NL en BE: deze steden zijn kanshebbers

Na de opening van de eerste, officiële Mi Store in Rotterdam eerder dit jaar, heeft Xiaomi de smaak te pakken. Ze deelden eerder al dat er zeker nieuwe winkels zouden gaan komen, maar we hebben nog meer details.

Xiaomi en fysieke winkels

Het openen van Xiaomi winkels heeft een aantal redenen, maar de belangrijkste is ervoor zorgen dat (potentiële) klanten de producten ook daadwerkelijk kunnen ervaren. Een koopbeslissing is op deze manier sneller gemaakt, vooral als er nog demo’s en eventuele hulp beschikbaar is.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Dit concept is niet nieuw, ook niet voor Xiaomi. Ze doen dit al in andere landen waar meerdere Mi Stores geopend zijn. Ook in Nederland en België worden de winkels verder uitgebreid en we krijgen mondjesmaat wat meer details hierover, deze keer via Bright.

Xiaomi winkels in Nederland en België

Eerder was nog Xiaomi nog een beetje vaag over waar de nieuwe winkels zouden komen, maar we hebben inmiddels wat concreter nieuws.

Hierbij geven ze aan dat er winkels gaan komen in steden als Amsterdam, maar ook in Antwerpen en Brussel. Dat betekent dat de eerste uitbreiding naar België ook op het programma staat.

De planning is om de winkels komend jaar te openen, maar dit alles is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkeling van Corona. Sterker nog, de initiële planning was opening van deze winkels in 2020. We zullen nu dus, afhankelijk van de ontwikkelingen minstens tot 2021 moeten wachten.

Xiaomiwinkel1featured
Shop in shop MediaMarkt

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Shop-in-shop

Naast het openen van eigen winkels, heeft Xiaomi recent ook de eerste shop-in-shop geopend bij MediaMarkt. Hierbij krijgt Xiaomi een eigen ‘afdeling’ bij een andere, grote retailer. In dit geval is hier gekozen voor MediaMarkt, waar de eerste in vestiging Amsterdam Arena geopend is.

Waar en wanneer we nog meer shop-in-shops gaan zien is vooralsnog niet duidelijk. De verwachting is wel dat dit uitgebreid zal worden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo