Xiaomi werkt aan vernieuwde camera-app: zo gaat deze eruit zien

Xiaomi werkt continu aan het vernieuwen en verbeteren van software, of het nu gaat om MIUI of specifieke apps. Deze keer zijn er vernieuwingen gespot in de camera.

Xiaomi camera-app

Xiaomi heeft veel apps en andere software om te onderhouden, daarom worden er niet alleen grote updates uitgerold, maar ook kleineren die ook zeker interessante vernieuwingen bevatten.

Dit geldt ook voor systeem-apps, die regelmatig van updates worden voorzien op Xiaomi smartphones. De camera-app is daar nu onderdeel van, in de gesloten bèta van de Chinese versie van MIUI 12 zijn een aantal vernieuwingen gespot.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.357 Xiaomi-fans gingen je voor!

Nieuwe panelen

De grote vernieuwing zit vooral in de manier waarop verschillende modi geactiveerd worden. Dit is te vinden via ‘meer’ in de camera-app en biedt een tegel-achtig overzicht. Dit overzicht van de verschillende modi kan verder ook nog aangepast worden naar wens in volgorde.

Hierdoor kun je veel gebruikte instellingen sneller bereikbaar maken door ze verder naar boven te schuiven.

Dit klinkt natuurlijk erg abstract, maar hieronder in een video zien je de details in een korte screencast van de nieuwe looks.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Wanneer kan ik ‘m downloaden?

Dat is natuurlijk de grote vraag die iedereen bezig houdt, maar we helaas geen antwoord op kunnen geven. De nieuwe functie in de camera-app wordt nu getest in de bèta van MIUI in China en het kan best nog even duren voordat deze beschikbaar is in een stabiele release van de software van Xiaomi.

Via: Xiaomiadictos

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo