Xiaomi voert de spanning op rond Mi Mix 2S met meerdere teasers

We tellen af naar 27 maart en Xiaomi laat geen gelegenheid onbenut om ons eraan te herinneren dat er op die datum iets bijzonders te gebeuren staat. Zo verschenen er video’s waarin diverse bijzondere features van dit toestel worden uitgelicht. Wij zetten de mooiste teasers op een rij.

Gamingphone?

Er gaan al langer geruchten dat Xiaomi onder de naam Blackshark een Gaming phone op de markt brengt. Met een supersnelle Snapdragon 845-processor had de Xiaomi Mi Mix 2s ook een gaming phone kunnen worden. Wellicht heeft Xiaomi zich dit ook gerealiseerd. De verrassende promo, die gebaseerd is op de Chinese film ‘Pacific Rim 2 – Uprising’, zorgt ervoor dat de geruchtenstroom over de Mi Mix 2s als gaming phone op volle gang komt.

Gezichtsherkenning

Al eerder berichtten we over de vele innovatieve snufjes die op deze telefoon worden ingebouwd. Xiaomi bevestigt nu met een mooi filmpje over Vincent van Gogh dat aan de lange lijst van innovaties ook gezichtsherkenning kan worden toegevoegd.

In combinatie met de eerder vermeldde kunstmatige intelligentie en onafhankelijk opererende camera’s aan de achterzijde worden de mogelijkheden van deze nieuwe trendsettende telefoon steeds bijzonderder.

Het filmpje belooft in ieder geval alvast veel moois:

Camera

Een derde filmpje toont een aantal mogelijkheden die de camera en ingebouwde AI-toepassingen van deze telefoon je kunnen bieden.

Al met al weet Xiaomi in ieder geval hoe je de mensen enthousiast kan maken voor jouw nieuwe release. Geniet maar even mee!

Na al deze teasers en veelbelovende introducties begrijpen we dat je haast niet kan wachten. Wij zijn ook heel benieuwd wanneer de Xiaomi Mi Mix 2s beschikbaar komt.

Natuurlijk geven we jou graag als eerste de mogelijkheid om dit nieuwste paradepaardje te bestellen. Als je hieronder jouw e-mailadres achterlaat geven we je direct een seintje als je deze Mi Mix 2s kunt bestellen.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_08279″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo