Xiaomi toont concept-smartphone met uitschuifbare camera

Tijdens de Xiaomi Developer Conference heeft het Chinese merk een innovatie laten zien: een uitschuifbare camera aan de achterzijde van de smartphone.

Uitschuifbare camera

Xiaomi heeft in een video een uitschuifbare camera aan de achterzijde van een smartphone aan het grote publiek getoond. Dit concept laat zien dat er nog steeds smartphone-camera-innovaties mogelijk zijn, alhoewel dit idee niet nieuw is.

Lees ook: Dit zijn de beste Xiaomi-smartphones om nu te kopen

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Samsung kwam eerder al met de ‘Zoom’ een smartphone met een uitschuifbare lens. Deze versie van Xiaomi zorgt er niet alleen voor dat je beter optisch kunt inzoomen, maar zou ook de lichtinval verbeteren, waarbij er tot 300% meer licht gevangen wordt bij het maken van de foto. Het is overigens niet precies duidelijk wat er genomen wordt als basis om de verbetering van 300% op door te voeren.

Binnenkort dus te zien?

Met dit soort concepten is het niet duidelijk of deze op korte termijn in een smartphone te vinden zullen zijn. Dat weten we bij deze uitschuifbare lens aan de achterzijde van een smartphone dus ook niet.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.
Xiaomi uitschuifbare camera

Vaak werken fabrikanten aan meerdere innovaties, waarvan ze het lang niet allemaal halen tot het eindproduct. We hebben recent meer nieuwe technologie├źn gezien van Xiaomi, denk hierbij ook aan het 80W draadloos laden.

Of en wanneer we hier mee over gaan zien is dus nog niet bekend, maar we houden het in de gaten voor je.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo