Xiaomi teaset de Mi 9T: dit weten we tot nu toe

Eerder deze week kwamen er ineens berichten voorbij waaruit bleek dat Xiaomi goedkeuring heeft gevraagd voor een nieuw type toestel. Inmiddels weten we uit diverse teasers dat dit de Xiaomi Mi 9T betreft. Wij zetten op een rij wat we van het toestel weten. Ook lijkt het toestel wel heel bekend voor te komen. Raad jij welk type we bedoelen?

Dit weten we van de Xiaomi Mi 9T

Net als Xiaomi vorig jaar met haar vlaggenschip Xiaomi Mi 8 gedaan heeft bouwt Xiaomi nu een ‘familie’ van toestellen om het vlaggenschip van dit jaar, de Xiaomi Mi 9. De geruchten waren voor Xiaomi een mooie gelegenheid om direct een campagne met teasers te starten.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Eerst mocht men raden welke letter er achter de 9 kwam, dat bleek de T. Daarna plaatste men een teaserfoto. Deze zie je hieronder. Op dit moment kun je op Twitter mee raden waar de T voor staat. Verder heeft Xiaomi nog niets onthuld.

teaser Xiaomi Mi 9T
Deze afbeelding plaatste Xiaomi als teaser voor de Xiaomi MI 9T.

Wat verraadt de teaser van deze Mi 9 T?

Op de teaserfoto hierboven zien we in ieder geval een drievoudige camera op de achterzijde. Ook zien we daaronder een uitsparing voor de led-flits en dit alles is verwerkt in een achtergrond met reliƫf. Daarnaast doet de metallic kleurstelling ook ergens aan denken. De andere teaser toont met enige fantasie een pop-up venster voor de selfie-camera. Al met al komt dit erg in de buurt bij een toestel dat eerder deze week gelanceerd is.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Waar doet de Xiaomi Mi 9 T aan denken?

Het hele plaatje komt zo wel erg dicht in de buurt van de Xiaomi Redmi K20, die eerder deze week in China gelanceerd werd. Dit zou echter opmerkelijk zijn aangezien Xiaomi eerder dit jaar juist uitdrukkelijk bekend maakte dat Redmi en Xiaomi gescheiden merken zouden worden.

Als we die lijn zouden volgen zou dit betekenen dat de Xiaomi Mi 9T wellicht een uitgebreidere versie wordt van de Xiaomi Mi 9 met elementen van de Xiaomi Redmi K20, die je al kunt bestellen. Hierbij zien we onder andere de uitschuifbare camera, zodat er geen notch meer aanwezig is op het scherm.

De tijd zal het leren, maar filosoferen is als echte Mi fan altijd leuk.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo