Xiaomi start verkoop in Maleisië op 20 mei

Xiaomi Mi 3 Maleisië

Xiaomi Mi 3 Maleisië

Tot nu toe waren Xiaomi producten alleen te koop in China, Hong Kong, Taiwan en Singapore, maar daar komt vanaf 20 mei verandering in. Op die dag, om 12:00 exact begint namelijk de verkoop in Maleisië.

Eerste verkoopdag in Maleisië

De eerste verkoopdag zal gaan zoals we van Xiaomi gewend zijn: er zijn een beperkt aantal producten te koop in beperkte hoeveelheden voor een nog lagere prijs dan normaal. Op 20 mei zullen er 4000 Mi 3 toestellen de verkoop in gaan, en 5000 Mi Power Banks, een externe batterij gemaakt door Xiaomi. Beide apparaten zullen op dat moment alleen in zilver te koop zijn.

Kopen

Vervolgens kunnen geïnteresseerden een account aanmaken op de website van Xiaomi, en vanaf 12:00 een product bestellen. De Mi 3 zal 200 Euro kosten (omgerekend), en de Mi Powerbank voor slechts €8,50. Per persoon mag maximaal één Mi 3 worden gekocht en twee Mi Powerbank’s. Na de verkoop worden de gekochte producten binnen 8 dagen thuis afgeleverd bij kopers.

Opletten

Maleisiërs die een product willen kopen moeten wel opletten en snel zijn. Uit ervaring is gebleken dat de producten snel uitverkocht zijn. Zo waren alle beschikbare producten tijdens de lancering in Singapore binnen twee minuten verkocht. Xiaomi geeft zelf tips om sneller te zijn, zoals het alvast aanmaken van een account, van te voren je Paypal koppelen en al voor 12:00 inloggen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo