Xiaomi speelkaarten: ook spelletjes spelen met Xiaomi

Xiaomi heeft een bijzonder breed assortiment aan producten, vooral als je ook nog eens het Youpin-platform meetelt. Dan zie je onder andere ook deze Xiaomi-speelkaarten.

Xiaomi speelkaarten

Deze keer dus geen vernuftige Xiaomi smartphone of producten om je huis slimmer te maken, maar gewoon een kwalitatieve set speelkaarten. Natuurlijk kun je ze gebruiken om bijvoorbeeld te pokeren, maar ook om allerlei andere spellen te spelen.

Dit setje kaarten bestaat uit 54 kaarten en bevat ook jokers. Qua afmeting zijn het speelkaarten zoals je die gewend bent.

Xiaomi speelkaarten

€ 4,42

Xiaomi Youpin

Deze kaarten worden niet direct door Xiaomi zelf geproduceerd, maar wel onder de vlag van Xiaomi uitgegeven. Dit gebeurt via het Youpin-platform, waarbij producten (en dus ook de makers ervan) producten kunnen plaatsen (na goedkeuring), die vervolgens het label Xiaomi mogen dragen.

We zien echter wel vaak dat hier geen Xiaomi-branding op te vinden is, dus als je deze speelkaarten aanschaft, zul je niet direct een Xiaomi-merkteken terugvinden.

Neemt niet weg dat deze ‘wolf’-kaarten, zoals ze genoemd worden, van erg goede kwaliteit zijn, aldus de reviews.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Xiaomi speelkaarten kopen

De Xiaomi speelkaarten zijn voor een kleine 5 euro te koop (inclusief verzenden) en je zou ze binnen een week of twee in huis moeten hebben. Ga jij deze speelkaarten aanschaffen? Laat het ons weten in de comments!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo